Annons

E-commerce Manager

Semesterbostaden

E-commerce Manager med placering I Marbella
Som E-commerce Manager arbetar du med att driva och utveckla vår digitala affär i form av ökat antal besökare och bokningar via våra egna kanaler. Du ansvarar för innehåll, utformning och försäljning via våra webbplatser. Ditt mål är att utveckla affären, öka lönsamheten och skapa kundvärde vilket du gör genom både strategiskt och operativt arbete.

Du kan försäljning och marknadsföring via digitala kanaler. Samtidigt förstår du vikten av att mäta och analysera aktiviteter på webben för att öka trafiken och antalet bokningar. För att få besökaren att bli kund arbetar du aktivt med att optimera konverteringen. Vi tror även att du kunskap om kundpsykologi och kan identifiera nya målgrupper och anpassa erbjudanden efter dem.

I rollen arbetar du med strategisk omvärldsanalys och följer den snabba utvecklingen inom digital försäljning och köpbeteenden. Semesterbostaden arbetar med fyra separata digitala plattformar där du får ansvar för alla och ingår i vårt marknads- och försäljningsteam och rapporter till Marknads- och försäljningschefen.

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Marbella och vi ser gärna att du förutom svenska och engelska även behärskar spanska. Du har även relevant utbildning och erfarenhet av operativt och strategiskt arbete inom e-commerce.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor, kontakta Niclas Ingwall på niclas.ingwall@semesterbostaden.se eller Elliot Pournasiri på elliot.pournasiri@semesterbostaden.se.

Välkommen med din ansökan till elliot.pournasiri@semesterbostaden.se

Tillträde: Snarast
Sista ansökningsdag: 14 mars 2020

Om Semesterbostaden
Vår affärsidé är att lösa fastighetsägarnas alla behov när de vill hyra ut sina bostäder på ett tryggt, enkelt och lönsamt sätt. Vår mission är att leda branschen mot en mer professionell och smidig uthyrning. Vi växer snabbt tack vare våra nöjda kunder och har som målsättning att till 2023 finnas på 75 destinationer över hela Europa.

Semesterbostaden erbjuder en unik helhetslösning. Konceptet innebär marknadsföring, hantering av bokningar, all kontakt innan ankomst, in- och utcheckning, städning, ekonomi, skatter, deklarationer och fastighetsskötsel. I tjänsten ingår även löpande kvalitetskontroller för att säkerställa en trygg och bra service till våra fastighetsägare. Vi gör det möjligt att äga en bostad utomlands och få en passiv inkomst utan att själv vara på plats.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02