Annons
Annons

Ekonomiansvarig med HR-kompetens

Norrvikens trädgårdar i Båstad

Om oss
Norrvikens trädgårdar grundades av Rudolf Abelin. Han kom till Båstad 1906 i sitt sökande efter en plats där han kunde förverkliga sin dröm om att skapa ett ”levande trädgårdsmuseum”. Rudolfs vision vill vi förvalta och förflytta till vår samtid. Norrvikens trädgårdar kommer under överskådlig tid fortgående utvecklas genom bevarandearbete och nyskapande. Vi kommer således fortsätta att investera i både växtlighet och i människor som vill vara med och förverkliga vår vision. Trädgårdarna besöks för att betraktas och njutas av och fungerar även som en arena för konserter, event, bröllop och utställningar. Villa Abelin som är belägen mitt i anläggningen är en unik mötesplats med sina vackra konferensrum och sviter, cafeteria och restaurang för 400 gäster.

Om tjänsten
Uppdraget är brett med ett tydligt fokus på att stötta ledningen och bidra till att utveckla verksamheten. Du driver budgetar & prognosarbeten i samarbete med avdelningscheferna samt stöttar dem i uppföljning, analys och utfall av resultat. Du har ett övergripande ansvar för löpande redovisning och den dagliga ekonomiska administrationen.

Verksamheten på Norrviken präglas av stor variation och ingen dag är den andra lik. Du förväntas att aktivt delta i de dagliga frågorna likväl som de större övergripande planerna.

Arbetsuppgifterna innebär bl. a;
• Löpande bokföring, redovisning, rapportering, leverantörsfakturor
• Fakturering, deklarationer, momsredovisning, skatt
• Månads- och årsbokslut
• Avstämningar, inklusive bankavstämningar
• Resultatuppföljning och analys av nyckeltal

Vi söker dig!
Du har ett genuint intresse och god kunskap inom ekonomi. Du har en känsla för såväl övergripande frågor som det småskaliga och förstår vikten av detaljer i en verksamhet. Du besitter en kompetens att kunna växla perspektiv mellan daglig problemlösning och strategisk nivå. Vidare motiveras du av att utveckla andra och ser samarbete med övriga kollegor som ett sätt att skapa förutsättningar för en framgångsrik verksamhet. Du är en van användare av ekonomisystem och har goda kunskaper i Excel. Vi ser gärna att du har erfarenhet från uppdrag kopplat till besöksnäringen.

Personliga egenskaper
Som person är du tydlig, noggrann, kommunikativ, lyhörd, arbetar strukturerat och självständigt, är drivande, initiativrik samt en god pedagog. Du är en engagerad och prestigelös person som tycker om att arbeta verksamhetsnära. Självklart trivs du med att stötta verksamhetens alla olika chefer och medarbetare inom ditt område. Du är av uppfattningen att din funktion är av det servicebetonade slaget och du är en generalist som tycker om när det händer mycket och du trivs med en varierad vardag.

Krav:
• Högskole-, universitetsexamen eller motsvarande erfarenhet
• Aktuell arbetslivserfarenhet från liknade uppdrag
• God svenska i tal och skrift

Meriterande:
• Minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från besöksnäringen
• Goda kunskaper i engelska, tal och skrift
• Noggrann, självgående, analytisk, prestigelös, kommunikativ och pedagogisk
• HR kompetens
• Varaktighet/Arbetstid
• Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetet är fysiskt på plats i Båstad. Arbetstiden är i huvudsak förlagd på vardagar, dagtid. Norrviken omfattas av flextidsavtal.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Ansökan
Välkommen med din ansökan bestående av ett personligt brev och CV. Mejlas till Ulrika Drakenberg, ulrika@norrvikenbastad.se, då vi tillämpar ett löpande urval skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 30 september.

För frågor och mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Christina Hedlund (ekonomi) på telnr: 070-551 70 27

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02