Annons
Annons

Ekonomichef

Grand Hotel Saltsjöbaden

Som Ekonomichef ansvarar du för hela hotellets ekonomi, administration samt lönehantering. Du arbetar nära VD och våra avdelningschefer med fokus på uppföljning, lönsamhet samt ordning och reda. Vårt arbete präglas av stor variation och ingen dag är den andra lik. Du förväntas att aktivt delta i de dagliga frågorna likväl som de större övergripande planerna.

Dina arbetsuppgifter
Rollen som Ekonomichef är bred med ett tydligt fokus på att stötta och utmana ledningen och bidra till att utveckla verksamheten. Du driver budgetar och prognosarbetet i samarbete med avdelningscheferna samt stöttar dem i uppföljning, analys och utfall av resultat. Uppföljning av befintliga nyckeltal och prognosarbetet. Du har ett övergripande ansvar för redovisningen och boksluten i både drift samt fastighetsbolag.
Du sitter i ledningsgruppen och är ett stöd i framtagande av policys, rutiner och riktlinjer. Aktivt initiera och driva utvecklingsarbete.

Din profil
Du har en bred kompetens inom ekonomi men även ett operativt perspektiv och ett stort intresse för utveckling och förbättring. Du har en känsla för såväl övergripande frågor som det småskaliga och förstår vikten av detaljer i en verksamhet. Du besitter en kompetens att kunna växla perspektiv mellan daglig problemlösning och strategisk nivå. Vidare motiveras du av att utveckla andra och ser samarbete med övriga kollegor som ett sätt att skapa förutsättningar för en framgångsrik verksamhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av hotellekonomi.

Personliga egenskaper
Som person är du tydlig, noggrann, kommunikativ och lyhörd. Du arbetar strukturerat och självständigt. Du är drivande och initiativrik, samt en god pedagog. Du bör trivas med att stötta verksamhetens alla olika chefer och medarbetare inom ditt område. Du är en van användare av ekonomisystem och har goda kunskaper i Excel.

Varmt välkommen med din ansökan till VD Katarina Romell: katarina.romell@grandsaltsjobaden.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02