Annons

Enhetschef

FAVO

 

Vi växer ständigt och behöver nu rekrytera en driven Enhetschef till Hägersten!

I rollen som Enhetschef kommer du ansvara för utvecklingen av enhetens drift såsom bemanning, kök, delivery samt kvalitet. Ditt fokus ska ligga på att leda dina medarbetare så att de kan leverera hög kvalitet på ett effektivt sätt samt hålla en hög matsäkerhet.

Dina medarbetare kommer att bestå av makers dvs. kockar och fronters som levererar maten till våra gäster med sina elektriska fordon.

Din framtid inom FAVO:
Som Enhetschef har du möjlighet att leda och utveckla ditt team i en spännande och händelserik bransch.

Vi ser gärna att du som söker tjänsten är engagerad, tycker om att leda, är en människokännare och är duktig på att få människor med dig.

Du har erfarenhet från restaurangkök gärna från en ledande roll. Du har en hög energinivå, är en naturlig ledare, noggrann och ansvarsfull med positiv inställning och högt engagemang.

Våra enhetschefer jobbar i driften med sina team vilket innebär både luncher, kvällar och helger. Har du kedjeerfarenhet inom restaurang är det meriterande.

Arbetsuppgifter i din roll är till exempel:
• Schemaläggning av personal
• Beställning av varor
• Egenkontroll
• Kvalitetskontroll
• Matlagning
• Resultatredovisning
• Rekrytering
• Inventering

Våra krav: Minst tre års erfarenhet i ledande position från restaurangverksamhet
Startdatum: Omgående
Lön: Månadslön enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal.

Sista ansökningsdag: 23 maj. Intervjuer sker löpande så vänta inte med att söka!

The Dream Team
FAVO är ett ungt företag med en start-up mentalitet och hög ambitionsnivå. Vi har sedan starten 2017 öppnat fem restauranger, den första i Borås och därefter fyra i Stockholm. Idag är vi ett team på 120 personer och växer ständigt. Vi ser fram emot en stark tillväxtresa de närmsta åren som skapar många möjligheter. Vi är problemlösare med viljan att forma framtidens street food marknad. Om du vaknar varje morgon med viljan att gå till jobbet och se till att stans bästa street food är just stans bästa street food är du välkommen till FAVO!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02