Annons
Annons

Floor manager med gästen i fokus

Mornington Hotel Bromma

I Stockholms gamla Kexfabrik, ett stenkast från Bromma Flygplats och Ulvsundasjön, ligger Mornington Hotel Bromma, ett hotell familjeägt i tre generationer. Hotellet har ca 153 hotellrum och 187 Longstay-lägenheter samt restaurang, bar och Health Club.

Våra engagerade medarbetare är den viktigaste delen i utvecklingen av hotellet och vi uppmuntrar till personlig utveckling, god hälsa och ger dig möjlighet att växa i din roll. Här väntar ett gäng välkomnande, roliga och inspirerande kollegor på dig.

Nu söker vi nu en serviceinriktad Floor manager till vårt Guest Relation Team.

Som Floor manager blir du, tillsammans med dina kollegor i teamet, ansvarig för alla våra gästmöten. Vi har inte bara gäster som kommer för att bo en natt på hotellet. Vi har gäster som bor under lång tid hos oss på vårt Longstay, vi har även konferensgäster och restauranggäster.

Vi ser gärna att du har jobbat inom både hotell och restaurang, eller något av det tidigare. Arbetet innebär många, skiftande arbetsuppgifter och det kan snabbt skifta mellan lugn och ull fart.

Arbetet innebär att dagligen välkomna våra gäster ”i dörren”. Inget möte är det andra likt. Du checkar in och du checkar ut hotellgäster, visar vägen och bokar bord i vår restaurang. Det är även du som serverar gästens mat & till frukost, lunch och middag kanske blandar drinkar i baren på kvällen. Du jobbar på ett rullande schema, både dag, kväll och helg och du stortrivs med den omväxlingen.

Som Floor manager rör du dig lika vant i lobbyn som i restaurangen. Vi jobbar inte traditionellt bakom en receptionsdisk. Hela hotellet är vår arbetsyta och vi möter gästen där gästen är. En Floormanagers primära uppgift är att ta hand om alla Morningtons gäster och anpassa servicen efter gästens specifika behov.

Hos oss är det självklart med lön enligt kollektivavtal och vi ger dig både ett Friskvårdsbidrag samt möjlighet att träna i vår Health Club i anslutning till ditt arbete. Låter det som att det är dig vi letar efter? Ansök då redan idag. Välkommen!

Har du frågor om tjänsten? Kontakta: karolina.engstrom@mornington.se

Om tjänsten
Tidsomfattning: Heltid
Typ av anställning: Tillsvidare

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02