Annons
Annons

Food & Beverage Manager

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

F&B MANAGER WANTED TO STORDALENS PEARL – CLARION HOTEL POST

Nu söker vi en Food & Beverage Manager till Clarion Hotel Post i Göteborg!

Clarion Hotel Post ingår i hotellkedjan Nordic Choice Hotels A/S och är ett av flaggskeppshotellen och är ett av Petter Stordalens personliga favorithotell. Post har sedan öppningen 2012 etablerat sig som stark profil i staden och en självklar mötesplats för såväl Göteborgaren som tillresta gäster.Hotellet erbjuder 500 rum och har en konferenskapacitet på 2-1000 personer.

På Food & Beverage-sidan erbjuder hotellet två restauranger, Norda och vRÅ samt barerna Postbaren och Bon Bon Bar. På sommarhalvåret tillkommer även Terrassen och Rooftop Pool Club. Clarion Hotel Post har en stark ställning som mat och nöjespalats och har historisk byggt starka koncept inom såväl bar, mat som klubbar.

Framgångssagan bygger självklart inte bara på en bra produkt utan lika viktigt är den starka kulturen inom Choice där man värdesätter sina medarbetare och där man ger möjlighet till utveckling inom kedjan.

Vi ska nu tillsätta en av hotellets nyckelpersoner, nämligen den som Food & Beverage Manager.
Food & Beverage Manager rapporterar till hotellets VD och är en del av ledningsgruppen.

Vi söker dig som har rätt personlighet för kedjan, hotellet och tjänsten. Du är en kreativ person som drivs av ständig utveckling för att hela tiden möta stadens konkurrens inom Food & Beverage. Du skapar nya affärsmöjligheter och koncept som får Post att vara en levande mötesplats alla säsonger på året.

Din bakgrund kommer med bred erfarenhet inom Food & Beverage från ledande positioner och du har stenkoll på ekonomin. Att du är en kreativ, snabbfotad och beslutsam person ser vi som en grundförutsättning och vi ser fram emot att du blir en del av och bidragande till kunskap och engagemang i vår ledningsgrupp.

Tjänsten innebär primärt totalansvar över drift av samtliga avdelningar inom mat- & dryckesområdet på Clarion Hotel Post.

I tjänsten ingår också;

  • Uppdatera och utveckla befintliga koncept inom F&B.
  • Personalansvar för avdelningscheferna inom ansvarsområdet.
  • Resultatansvar för samtliga F&B avdelningar.
  • Ägandeskap och ansvar över hög  service- och kompetensnivå.
  • Uppföljning av gästnöjdhet genom b.la. Loopon.
  • Delaktig i upprättande av mål, prognoser och investeringsplaner.
  • Jourtjänstgöring enligt schema.
  • Kalkylering och lönsamhetsanalyser inom avdelningarna.
  • Rapportering till ekonomiavdelningen vid t.ex. Bokslut
  • Ansvar för lojalitet till leverantörsavtal och inköpsportal.

På frågor om tjänsten svarar nuvarande F&B Manager Martin Wiholm och Vår VD Fredrik Blomberg.

Vi intervjuar löpande

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02