Food & Beverage Manager och Kock
Strand Hotel och Matsalen i Visby
Strand Hotel i Visby AB är ett familjeägt företag med två hotell i Best Western-kedjan: Strand Hotel med 125 rum, konferenslokaler, relax, barer och restaurang Matsalen samt Solhem Hotel med 99 rum, konferenslokaler och restaurang. Företaget befinner sig i en spännande förändrings- och utvecklingsfas. Just nu söker vi två viktiga tjänster till vårt team i köket.
F&B Manager
Vi söker en driven F&B Manager med flera års erfarenhet, gärna från både kök och restaurang. Du kommer att få ett helhetsansvar i köket med koncept, kvalitet och personalansvar. I nära samarbete med restaurangchefen kommer du även få ett övergripande ansvar över restaurangen.
Dina arbetsuppgifter:
I denna roll har du ansvar för att driva vår verksamhet inom mat och dryck både strategiskt och operativt vilket bland annat innebär resultat- och personalansvar, konceptutveckling samt kvalitetskontroll. I arbetet ingår bland annat:
– Kvalitetsuppföljning
– Ansvar för flöden och rutiner i kök och restaurang
– Hantering av HACCP och kontakt med myndigheter
– Budget- och ekonomiuppföljning
– Operativt arbete i köket
Om dig:
Vi söker dig med flera års erfarenhet som F&B eller köksmästare. Har du tidigare arbetat på hotell med lunch, frukostkoncept och event så är det ett plus men inget krav. Du är en entusiasmerande arbetsledare som är mån både om kollegor och kvalité. Du behöver vara lösningsorienterad och ha ett ansvarsfullt och strukturerat arbetssätt. Du är bekväm med att arbeta i Officepaketet. För att trivas i och lyckas i rollen behöver du vara en person med ett utpräglat sinne för service och en förståelse för hur de olika delarna i vår verksamhet bidrar till en positiv helhetsupplevelse för våra gäster.
Kock
Till vårt kök söker vi en erfaren kock för lunch, à la carte, lobby, konferenser och event. I rollen kommer du vara delaktig i såväl den kreativa processen som i produktion. Tjänsten innefattar både dag- och kvällstid med varierande arbetsuppgifter.
Om dig:
Vi söker dig med flera års erfarenhet som kock och vi ser helst att du har en utbildning inom yrket. Har du tidigare arbetat på hotell så är det ett plus men vi ser också mycket till person, attityd, vilja och ambition. Du är kreativ, nyfiken, gillar ett högt tempo och brinner för att laga mat.
Om tjänsterna och ansökan:
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: September 2022 eller tidigare efter överenskommelse
Vid frågor kontakta sälj- och marknadschef Patrik Björkander, 0498-25 88 29.
Ansökan skickas till: patrik.bjorkander@strandhotel.se
Ansökningar behandlas löpande.
Läs mer här
Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook