Annons
Annons

Försäljningschef

Nomor

Nomor är ett svenskt tjänsteföretag och är Nordens näst största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. Nomor har verksamhet i Sverige och Norge. I Sverige finns Nomor representerade med sju regionkontor och tjugofem lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Nomors största kunder är försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare.

Tjänsten
Vi söker en driven och målinriktad Försäljningschef till Nomors huvudkontor i Sollentuna. Som försäljningschef ska du verka för ett nära samarbete med företagets största kunder och för att utveckla försäljningen både genom befintliga kunder och genom bearbetning av potentiella nya kunder.
Nomor är känt för sin höga leveranskvalitet och det blir ditt uppdrag att erbjuda Nomors tjänster samt att utveckla både Nomor och kundens affär. Du ska säkerställa de goda och affärsmässiga relationerna till företagets kunder och sköta nya förhandlingar. Du ska även framställa rutiner och processer för att skapa en säljorienterad organisation hos Nomor som helhet, där försäljning är en del av medarbetarnas vardag. Du kommer med tiden även att ha medarbetare som rapporterar direkt till dig. Rollen kräver flexibilitet gällande arbetstider då möten kan behöva göras hos kunder runt om i Sverige och utanför kunders produktionstider. En hög grad av internkommunikation måste påräknas.

Din profil

Du är en utpräglad relationsbyggare som är van vid att utveckla positiva kundrelationer. Du är strukturerad, pålitlig och har ett gott affärsmannaskap. Du har självklart ett högt resultatfokus, är målmedveten och ett ekonomiskt tänkande. Du är marknadsorienterad, har god samarbetsförmåga och är en god kommunikatör. Du är självgående och motiveras av att leverera utmärkt service. Du gillar att vinna!

Din Bakgrund

Du har några års erfarenhet från tjänstesektorn/serviceindustrin.
Du har tidigare erfarenhet från relationsbyggande roll inom Business to Business
Du har högskoleutbildning eller gymnasium med påbyggnad inom ledarskap, ekonomi och affärsmannaskap.
Du är en person som är serviceinriktad och sätter alltid kunden främst.
Du är tävlingsinriktad och drivs av att nå mål
Du gillar att motivera dina kollegor och du är en genuin lagspelare.

Låter detta som du? Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search.

För ytterligare information kontakta:
Zofie Sandman
070-815 80 91
zofie@pointpeople.se
Mer information om Nomor hittar du här: www.nomor.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02