Annons

Försäljningschef

Idre Fjäll

Stiftelsen Idre Fjäll söker nu en Försäljningschef som ska leda och utveckla Idre Fjälls säljorganisation mot en spännande framtid.

Vem är du?

Som ledare är du erfaren, prestigelös, trygg och tydlig och med din drivna personlighet är du en förebild för modern försäljning. Du kommer lägga stort fokus på din förmåga att leda, inspirera och motivera såväl ditt team som fjällets Verksamhetsansvariga inom försäljning. Du vågar utmana och komma med nya idéer samtidigt som du är en riktigt skicklig relationsbyggare, såväl internt som externt.

Vad ingår i arbetsuppgifterna?

Som Försäljningschef leder och utvecklar du Idre Fjälls säljorganisation mot en spännande framtid. I detta uppdrag kommer du med ditt tydliga affärsfokus att lägga stort vikt på att skapa tillväxt och ökad försäljning inom Idre Fjälls samtliga operativa verksamheter. Tillsammans med ditt säljteamet kommer du att driva försäljningen mot både nya och befintliga gäster med fokus på vår online-försäljning. Du kommer i nära samarbete med vårt marknadsteam driva och utveckla Idre Fjälls kommersiella strategi. Du är även delaktig i att paketera våra events och tävlingsarrangemang tillsammans med våra eventansvariga, externa arrangörer, sponsorer och samarbetspartners.

Som Försäljningschef är du övergripande ansvarig för Idre Fjälls samtliga kundsegment som utöver våra barnfamiljer, bland annat innefattar grupp- och konferensresor, träningsgrupper och andra samarbetspartners.  Rollen kräver ett strukturerat och målinriktat arbetssätt och du kommer spela en viktig roll i hur vi implementerar interna processer som stödjer och driver försäljning.

Vi ser gärna att du har

Minst 5 års erfarenhet av försäljning, gärna inom besöksnäringen och internationella marknader. Du har dokumenterad ledarerfarenhet och har framgångsrikt utvecklat organisationer i ditt arbete med försäljning och affärsmässighet. Du är en god kommunikatör och kan uttrycka dig flytande i både tal och skrift på svenska och engelska.

Visa intresse

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tveka inte att kontakta VD Andreas Starenhed vid frågor om tjänsten eller HR Ida Einarsson vid frågor om processen. Du når oss på andreas.starenhed@idrefjall.se eller ida.einarsson@idrefjall.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02