Annons
Annons

Förste receptionist sökes

Hotel Lorensberg

Som förste receptionist söker vi dig med erfarenhet av hotellbranschen, och som är nyfiken på att kombinera rollen som receptionist med andra administrativa uppgifter. Du är, precis som övrig receptionspersonal, en positiv, lyhörd, stresstålig medarbetare, som visar stort intresse för att tillgodose andra människors behov och förväntningar. Du är inte rädd för nya utmaningar och gillar eget ansvar, och vill hjälpa och inspirera dina kollegor till att alltid göra det där lilla extra. Du arbetar i nära kontakt med receptionschefen och hjälper till med en rad administrativa uppgifter, såsom bl.a. besvara gästrecensioner, hantera konferensbokningar, sociala medier, hantera grupper, samt uppdatera gästinformation både i huset och på vår hemsida.

Du använder obehindrat både svenska och engelska i tal och skrift, och har god datorvana. Vi ser gärna att du är över 24 år och att du kan tänka dig att arbeta dag- och kvällstid, både vardagar och helger. Vi är en rökfri arbetsplats och vi tillämpar avtalsenlig lön.

Tjänsten är ett vikariat om 100% i max 2 år (för att täcka en tjänstledighet), men det finns stora chanser till förlängning efter avslutat vikariat. Arbetstiden är efter rullande schema. Tillträde är från den 12 augusti 2019.

Varmt välkommen att maila ditt CV samt personligt brev till info@hotel-lorensberg.se och berätta varför just du skulle passa in i receptionen på Hotel Lorensberg. Sista ansökningsdag är den 12 augusti 2019.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02