Annons
Annons

Front Desk Manager

Best Western Plus Grow Hotel

Best Western Plus Grow Hotel öppnar i november 2018 och är ett fyrstjärnigt, modernt och hållbart hotell beläget på gränsen mellan Solna och Sundbyberg. Stor vikt har genomgående lagts vid design, utformning och smarta digitala lösningar och hotellet är en naturlig destination såväl för den medvetna affärsresenären som för weekendturisten som uppskattar komfort med fokus på hållbarhet.

I den nio våningar höga byggnaden erbjuder vi 176 sobert inredda hotellrum och en relaxavdelning med bastu och gym. I entréplanet finns en inbjudande lounge och restaurang, under sommarhalvåret också med en stor uteservering i anslutning, som förhöjer vistelsen och skapar mötesplatser.

Är du vår nya kollega
Receptionen är hotellets hjärta och det första och sista gästen möter under sin vistelse. Vi söker dig som brinner för service och är beredd att alltid ordna med det lilla extra för att förhöja gästens upplevelse. Du ansvarar för receptionens drift, schema och bemanning. Du deltar i driften med egna pass i receptionen och har personalansvar för det team av receptionister som du också kommer att vara delaktig i att rekrytera. Arbetstiden är främst förlagd till dagtid men såväl kvällar som helgtjänstgöring kan förekomma. Du ingår i hotellets ledningsgrupp och rapporterar till hotelldirektören.

Tjänsten är på heltid med tänkt tillträde i september 2018. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom hotell och-/eller turism och att du har arbetat några år som receptionschef eller 1: a receptionist på hotell, med ansvar för schema och bemanning.

Du är strukturerad, välorganiserad och har goda kunskaper i ett PMS för hotell, företrädelsevis Oracle’s Suite 8. Du har också kunskaper i Microsoft Office-programmen samt talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Sist men inte minst är du mycket serviceinriktad, har ett glatt humör och älskar hotellbranschen!

Skicka din ansökan med tillhörande cv till jobb@growhotel.se senast den 14 juni 2018. Ange i ämnesfältet att du söker tjänsten som Front Desk Manager. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.
Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Charlotte Axenfalk, General Manager, tfn 070-263 80 20.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02