Annons

Front Desk Manager

Grow Hotel

Grow Hotel öppnade i november 2018 och är ett fyrstjärnigt, modernt och hållbart hotell beläget i expansiva Solna Strand strax nordväst om Stockholm.

Här, i den nio våningar höga byggnaden, erbjuder vi personlig service och 176 välplanerade och sobert inredda rum, med fönster från golv till tak. Vissa av rummen är anpassade för längre vistelser och utrustade med eget pentry. I gatuplanet fungerar lobbyn och hotellets restaurang Norobata som ett inbjudande vardagsrum.

Grow Hotel ingår i Best Western Hotels & Resorts, som är en stark världsomspännande hotellkedja med ett globalt nätverk av dryga 4000 hotell i fler än 100 länder.

Är du vår nya kollega?
Receptionen är hotellets hjärta och det första och sista gästen möter under sin vistelse. Vi söker dig som brinner för service och är beredd att alltid ordna med det lilla extra för att förhöja våra gästers upplevelse. Du ansvarar för receptionens drift, schema och bemanning. Vår reception är också vår hotellbar och du har personalansvar för ett team av duktiga medarbetare och deltar själv i driften med egna pass i receptionen/hotellbaren. Arbetstiden är främst förlagd till dagtid men såväl kvällar som helgtjänstgöring kan förekomma. Du ingår i hotellets ledningsgrupp och rapporterar till General Manager.

Tjänsten är på heltid och tillträde enligt överenskommelse och allra senast i januari 2022. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom hotell och-/eller turism och att du har erfarenhet från servering samt arbetat några år i en hotellreception. Har du även erfarenhet från en tjänst med personalansvar inom hotell, är det meriterande.

Du är strukturerad, välorganiserad och har goda kunskaper i ett PMS för hotell, gärna Oracle’s Suite 8. Du har också kunskaper i Microsoft Office-programmen samt talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Sist men inte minst är du mycket serviceinriktad, har ett glatt humör och älskar vår bransch!

Skicka din ansökan med tillhörande cv till jobb@growhotel.se. Ange i ämnesfältet att du söker tjänsten som Front Desk Manager. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Charlotte Axenfalk, General Manager, tfn 08-557 607 10.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02