Annons

Front Desk Manager

Hotel Frantz

Vill vara med att ta ett av Stockholm bästa hotell till nästa nivå?

Vi söker nu en driven och taggad Receptionschef till Hotel Frantz. Om du älskar att erbjuda genuin och personlig service och skapa oförglömliga hotellupplevelser är Hotel Frantz rätt plats för dig.

Som person är du positiv, professionell, driven och lösningsorienterad. En målinriktad lagspelare med känsla för kvalité och struktur. Vi ser det som en självklarhet att du har intresse av hotell och branschen i stort.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
• Schemaläggning och personalplanering
• Rekrytering
• Daglig drift i receptionen
• Bokningar, fakturering och kontroll att rutiner efterhålls
• Samarbete med hotellets övriga avdelningar
• Ansvarig att hotellets servicenivå och gästnöjdhet upprätthålls

Du har minst 1 års dokumenterad erfarenhet i ledarposition, kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av Hotsoft eller annat hotellbokningssystem.

Om Hotel Frantz:
Mellan Peter Myndes backe och Mariagränd, mitt i den klassiska Slussensiluetten är ett av Stockholms äldre hus beläget. Tegelhuset som uppfördes 1647 har en gedigen historia och tar sin början med skräddarmästaren Frantz Bock.

Idag är Hotel Frantz ett familjeägt och nyrenoverat boutiquehotell där Frantz anda lever vidare genom att gammalt bevarats samtidigt som influenser från omvärlden och den lokala omgivningen har hämtats i visionen att förvalta Frantz hem.

Skicka din ansökan till: tea@hotelfrantz.se senast 1:a december.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02