Annons
Annons

Front Desk Manager

Selma Spa

Vi söker en passionerad ledare med ett brinnande intresse för service och team building. Du ska ha en passion för våra gäster, medarbetare och för att erbjuda det lilla extra hela tiden.

Som Front Desk Manager hos oss är du delaktig i både det operativa och strategiska arbetet på hotellet. Ditt huvudsakliga arbete är att dagligen leda, coacha och inspirera våra front desk medarbetare och säkerställa att våra gästers får den absolut högsta servicen.

Vi ser att du har ett starkt intresse för service och god kunskap och erfarenhet från branschen, och att du har en bakgrund av liknande arbete i ledande position.

Vem är du?
• Du har gott om energi, engagemang och motivation.
• Du trivs med att jobba mot mål och utsatta targets.
• Du jobbar bra både självständigt samtidigt som du lägger stor vikt vid bra kommunikation med dina medarbetare och kollegor.
• Erfarenhet av Nordic Choice och bokningssystemet Cenium är ett plus.

I tjänsten ingår:
• Schemaplanering/ansvar & optimering av arbetstimmar.
• Personalansvar och daglig coachning av medarbetare, inklusive rekrytering.
• Daglig drift i receptionen.
• Driva och vägleda försäljning/merförsäljning bygga en säljkultur.
• Ansvar för hotell- och bokningssystem.
• Inventering/beställningar.
• Kvalitetssäkra och utveckla medarbetare och genom utveckling av service standards och kontinuerlig träning.

Tillsammans med dig hoppas vi på att bli ännu bättre!

Om anställningsvillkoren:
Tillsvidareanställning; Heltid, inleds med sex månaders provanställning.

Varierande arbetstid; även kväll och helgtjänstgöring ingår.

Tillträde; efter överenskommelse.

Rapporterar till Hotel Manager

Intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2023-03-31

Vi erbjuder:
Ett spännande och varierande arbete med många härliga kollegor i Nordens mest spännande och expansiva hotellkedja. Vi har självklara saker som kollektivavtal och friskvårdsbidrag men även gratisnätter och förmånliga personalrabatter på alla våra hotell och restauranger.

Om oss:
Selma Spa en plats där aktivitet och avkoppling går hand i hand. Selma Spa i Värmlands Sunne bjuder in till ett skönt avbrott i vardagen där du bestämmer tempo och dagens agenda. Vi ligger vackert vid grön natur vi erbjuder spa, hotell och gym med restaurang, bar och trevliga mötesrum.

Detta gör Selma Spa till en underbar plats oavsett om du planerar en romantisk weekend med din käresta, en härlig spadag med vänner eller en givande konferensresa tillsammans med kollegor.

Selma Spa är en del av Nordic Hotels & Resorts som är en samling hotell och resorter för den gäst som letar efter en unik upplevelse – oavsett om det är för affärer eller nöje. Varje hotell strävar efter ett tydligt oberoende varumärke och en stark, igenkännbar identitet. Våra hotell kan erbjuda allt från slående design och samtidskonst mitt i stan till frisk luft och total avkoppling uppe i bergen.

Idag består Nordic Hotels & Resorts av totalt 40 hotell och resorter och vi fortsätter att växa. Gemensamt för alla våra hotell är att vi erbjuder gästerna nya, extraordinära hotellupplevelser. Alltid utöver det vanliga. Läs mer på www.nordichotels.com

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss?

Vi ser fram emot din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02