Annons
Annons

Front Office Manager

Novi Resort

Vi söker nu en Front Office Manager till Novi Resort på heltid med start så snart som möjligt och fram till januari 2023. Vi söker dig som alltid ser möjligheter och lösningar i alla dagliga utmaningar som dyker upp och som alltid har gästnöjdheten i fokus.

Den inledande perioden under försäsongen kommer du att stötta hotellchefen i hennes uppgifter (hon är föräldraledig 75% fram till juni samt från september men arbetar heltid under högsäsong juni-augusti). I det utökade ansvaret ingår bland annat öppning av hotellet och i samråd med hotellchef rekrytering av personal etc.

Under högsäsongen axlar du tjänsten som Front Office Manager och stöttar Hotellchefen när det behövs. Vi söker därför en erfaren Receptionschef från större hotell eller liknande miljö som vill bidra till vår fortsatta resa och se till att vi alltid levererar en upplevelse och vistelse i högsta klass. För rätt profil finns goda möjligheter att fortsätta samarbetet vid kommande säsonger.

Arbetsuppgifter
Våra ambitioner är höga och som Front Office Manager leder du receptionen och dina medarbetare till att leverera service som överträffar våra gästers förväntningar varje dag, hela tiden med glimten i ögat. Vi söker dig som är en driftig och serviceminded ledare som sprider glädje och professionalism till dina kollegor. Du kommer få gott stöd av hotellchefen och tid att lära känna de olika delarna som innefattas inom detta område.

I rollen som Front Office Manager ingår bland annat:
• Övergripande ansvar för receptionen och dess personal samt fastighetsteamet
• Bygga och säkerställa drift, rutiner mm
• Ekonomisk uppföljning och rapportering, godkännande tidrapporter
• Schemaläggning och bemanningsplanering
• Säkerställa gästnöjdhet, hantera klagomål och säkerställa att receptionen håller hög kvalitet
• Operativt arbete i reception, gästkontakt och förstklassig service
• Rekrytering inför säsongen (några är kontrakterade redan)
• Onboarding och upplärning av nya kollegor
• Försäljning i shopen
• Kontakt med bostadsrättsföreningen, ägare och lokala leverantörer
• Övriga för en hotellreception förekommande sysslor

Uppgifter som du kommer kunna stötta hotellchefen med inför och efter högsäsongen:
• Operativt driftansvar för Novi Resort
• Operativt hotellansvar inklusive housekeeping, fastighet och driften
• Kontinuerlig kontakt och uppföljning mot ägare och andra intressenter
• Planering och bokning för nästa säsong
• Stängning, slutfakturering, slutinventering av hotellet

Vem söker vi?
Vi söker dig som har ett stort driv och engagemang och som gärna utvecklas vidare i din ledarroll. Vi värdesätter högt lojalitet och proaktivitet och att du stöttar dina medarbetare i deras arbete och själv är prestigelös och van att kavla upp armarna och hugga i när så krävs. Vidare trivs du med att vara ansiktet utåt och att vara närvarande bland såväl gäster som personal.

I din roll som Front Office Manager arbetar du strukturerat och är en god samordnare av såväl arbetsuppgifter som beläggning med följande erfarenheter:

• Receptionschef inom hotellbranschen alt. kursgård eller events
• Utbildning inom turism, marknadsföring eller försäljning (meriterande)
• Arbete i restaurang (fördelaktigt)

Då vi har många internationella kontakter är det viktigt att du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift och vi önskar att du har god datavana och erfarenhet av hotellsystem.

Personliga egenskaper vi värdesätter är att du är lösningsorienterad och brinner för värdskap, förstklassig service och långsiktiga relationer. Vi ser även att du är en trygg ledare som får personalen att utvecklas och göra sitt bästa och du är kommunikativ och coachande i ditt sätt. Vi letar efter en stark karaktär till tjänsten som har sprudlande energi. Det är din personlighet, din drivkraft och vilja som kommer att vara avgörande. Du rapporterar till Hotellchefen.

Du erbjuds
Detta är en unik möjlighet för dig som önskar att bo och arbeta i sommaridyllen Visby. Vi ser att du behöver vara bosatt på Gotland under perioden april till september, men helst perioden ut. Har du inte eget boende hjälper vi till att lösa det och boendebidrag kommer erbjudas liksom tur & returresan. Viktigt att du är flexibel och ev. kan byta boende under uppdragets senare del. Tjänsten är på heltid under hela perioden och under högsäsong förväntas du arbeta en del övertid som kan kompenseras ut under lågsäsong. Anställning med kollektivavtal, Unionen. Lön efter överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar Novi Resort med Jurek Rekrytering & Bemanning. För mer information vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Susanne Waering på susanne.waering@jurek.se. Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail. Varmt välkommen med din ansökan!

Om Novi Resort
Novi Resort är ett fyrstjärnigt hotell beläget i ett vackert parkområde precis intill havet endast 1 km norr om Visby ringmur. Hotellet har 125 rum fördelat på 71 bungalows och 54 lägenheter. På anläggningen finns bland annat två restauranger, två barer, ett café, utomhuspool, jacuzzi och gym. Novi Resort är säsongsöppet och har i år öppet 28/4 till 31/10.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02