Annons
Annons

Front Office Manager

Upper House, en del av Gothia Towers

Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Här finns över 40 000 kvadratmeter yta för konferens, kongress, fest, evenemang och show. Vi har 1200 hotellrum och sviter, från prisvärd komfort till högsta internationella lyxklass. Våra populära barer och restauranger har något för alla smaker och tillfällen. Läs mer om oss på www.gothiatowers.com.

 

Upper House, en del av Gothia Towers, är ett 5-stjärnigt modernt hotell i högsta internationella klass. Beläget mitt i Göteborg med en fantastisk utsikt över staden. I anslutning till Upper House Hotel ligger Upper House Spa – ett fantastiskt spa som erbjuder allt från heta ångbad, varma stenar, bastu och gym till lyxiga behandlingar. Och en pool, utomhus. På nittonde våningen. Med glasgolv.

För fjärde gången rankades Upper House i januari 2018 som nummer 1 i Sverige på Tripadvisor. Utöver att bli utsett till Sveriges bästa hotell vann Upper House även kategorierna Sveriges bästa servicehotell och Sveriges bästa hotell för romantik. Vill du vara med oss på resan att fortsätta utvecklas för att nå vår vision om att bli Europas mest attraktiva mötesplats? Som Front Office Manager blir du del av ett engagerat gäng som tillsammans arbetar för att ge den bästa helhetsupplevelsen till våra gäster. Varje dag. Året om.


Rollen

I rollen som Front Office Manager leder du den operativa driften av hotellreceptionen samt serveringen av vår femstjärniga à la carte frukost. Du är personen som tillsammans med ditt team får alla gäster att känna sig speciella och varmt välkomna till Upper House. Att se till att våra gäster får ett personligt bemötande och att vi överträffar deras höga förväntningar är ett av dina viktigaste uppdrag. Likaså att se till att våra fantastiska medarbetare får de allra bästa förutsättningarna att lyckas och att växa.

Som Front Office Manager arbetar du brett och varierat med allt ifrån verksamhets- och produktutveckling, verksamhetsplanering på kort och lång sikt samt stöttar upp i receptionen med exempelvis in- och utcheckning och merförsäljning. Du ansvarar för att den dagliga driften av receptionen och frukostserveringen fungerar på allra bästa sätt, bland annat genom att se till att vi har rätt bemanning och att våra medarbetare har rätt kompetens. I ditt arbete har du löpande kontakt och ett nära samarbete med flera andra avdelningar, exempelvis Upper House Dining, Upper House Spa, housekeeping och in house sales.

Du har personalansvar för 15 medarbetare varav tre supervisors och rapporterar till Director of Front Office & Spa.

Vem vi söker

Vi söker dig som brinner för service och som älskar hotell! Vi vill att du har flerårig erfarenhet från att leda och utveckla team samt minst några års erfarenhet från liknande femstjärnig verksamhet. Troligtvis har du även en eftergymnasial utbildning inom Hospitality Management eller motsvarande.  Du har en unik förmåga att kombinera målmedvetenhet och driv med ett ödmjukt och inspirerande ledarskap och brinner för att utveckla verksamheter och individer. Ditt arbetssätt karaktäriseras av proaktivitet och struktur, samtidigt som du är flexibel och lösningsorienterad när det behövs. Du är trygg i ledarrollen och är duktig på att skapa en ”vi-känsla” och få ditt team att utvecklas och leverera på topp.

Du är en mycket god kommunikatör och har lätt för att kommunicera och samarbeta med kollegor, gäster och kunder. Erfarenhet från att arbeta med och i flera olika system är viktigt. Likaså att du uttrycker dig väl i tal och skrift, på både svenska och engelska. Ytterligare språk ses som meriterande.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en fantastiskt spännande arbetsplats där ingen dag är den andra lik och där du som chef får stora möjligheter att vara med och påverka och utveckla verksamheten. Vi erbjuder goda arbetsvillkor och stora möjligheter att vidareutvecklas som chef och ledare.

Frågor om tjänsten och ansökan

Vid frågor tjänsten vänligen kontakta Lisette Norberg, Director of Front Office & Spa, 031-708 8218 eller lisette.norberg@upperhouse.se

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 25 februari.

Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02