Annons

Front Office Supervisor

Grand Hôtel

Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Som ett av Skandinaviens ledande femstjärniga deluxe hotell kombinerar Grand Hôtel en rik historia med ständig utveckling och förfining. Hotellet har idag 278 rum, varav 34 är sviter. Den mest spektakulära är Prinsessan Lilian sviten på hela 330 kvm. Här finns dessutom sex restauranger; Verandan, Terrassen och Cadierbaren samt Mathias Dahlgrens restauranger, ett förstklassigt spa samt 24 konferens- och festvåningar.

Lokalerna rymmer två till över 1000 personer, där de historiska Vinterträdgården, Spegelsalen och Bolinderska Palatset kompletteras med nya, modernt inredda, lokaler. Bakom kulisserna kan vi stoltsera med en floristavdelning, egen tapetserarverkstad, styck bod, kallskänk, konditori och olika á la carte-kök samt vinkällare och Room Service. Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till FAM AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World.

Tjänsten
Tjänsten som Supervisor innebär bland annat sedvanliga arbetsuppgifter i vår hotellreception. Du är arbetsledare för ditt skift och har full kontroll på vad som händer under ditt arbetspass och kommande period. Som Supervisor vägleder man receptionisterna och stöttar i svåra situationer som kan uppstå. Att ha en beslutsfattande person på varje arbetspass är ett måste i hotellets reception – där är du en oerhört viktig person!

Det kommer stundtals att krävas en del arbete och att vara stresstålig och lösningsorienterad är därför klart en fördel. För rätt person kommer det att vara både utvecklande, givande och framför allt roligt.

Att arbeta i en liten grupp medför även att man måste vara mycket flexibel och opretentiös i sin arbetsroll. Det är därför mycket viktigt att du i din roll kan leda och motivera sina kollegor för att skapa ett väl fungerande team, samt se till att adekvat utbildning av personal utförs.

Vi söker dig
Vi söker dig som är positiv, strukturerad och passionerad och som har några års yrkesvana – gärna med internationell erfarenhet. Du har tidigare erfarenhet och/eller utbildning inom hotell. Du har även tidigare arbetat med hotellsystemet Opera by Fidelio eller liknande system. Alla som arbetar hos oss måste ha fyllt 18 år samt tala god svenska och engelska. Fler språk i denna internationella miljö är naturligtvis ett plus. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Grand Hôtel erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete med mycket externa och internationella kontakter i en unik miljö. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Ansökan till jobb@grandhotel.se
Märk din ansökan med ”Supervisor”.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02