Annons

General Manager

Downtown Camper by Scandic

Scandic Hotels är Nordens största hotellkedja och är just nu inne i en utvecklingsfas. Vår vision är ett nordiskt hotellföretag i världsklass, där det i detta fall inte handlar om fem stjärnor eller röda mattor utan om att leverera en fläckfri upplevelse varje dag, på scenen och bakom kulisserna för våra gäster, kunder, medarbetare och ägare.

Det handlar om det där lilla extra så som ett vänligt leende, inbjudande atmosfär och genuin service som gör den totala upplevelsen fantastisk. För att åstadkomma detta tror vi att det krävs ledare som visar vägen, utvecklar, förbättrar verksamheten och är goda föredömen. Vill du vara en del av detta? Då väntar Scandic på dig!

General Manager för Sveriges mest innovativa hotell, skulle det kunna vara något för dig?
Downtown Camper by Scandic, mitt i Stockholm, är Scandics signaturhotell för urbana upptäckare. Hotellet har 494 rum, allt ifrån små smarta rum till sviter med magnifik usikt. Här har gästerna promenadavstånd till Centralstationen men även shopping, restauranger, utflykter, parker och kulturevenemang. Den ultimata basen för den som vill upptäcka storstaden.

Downtown Camper är ett inspirerande livsstilshotell med en atmosfär som främjar gemenskap, kreativitet, nyfikenhet och upptäckarglädje. Här kan gästen ta del av dagliga aktiviteter, allt från yoga till upptäcksfärder och inspirationsföreläsningar. På Downtown Camper möts natur och storstad, stockholmare och inresande. Här handlar lyx om generositet, samvaro, inspiration och upplevelser. Kanske är det därför som White Guide rankar hotellet som ett av Sveriges bästa hotell där de vann kategorin ”Årets Forward – mest innovativa hotell”.

Vi söker nu en General Manager av världsklass. Du är en stark och trygg ledare med god självinsikt, högt driv och mycket utvecklad samarbetsförmåga. Du måste vara lyhörd, ha hög integritet och god förmåga att skapa förtroende. Dessutom har du en positiv grundsyn som smittar av sig och inspirerar andra. Du brinner för att utveckla och coacha människor och tycker om att vara närvarande bland såväl gäster som medarbetare.

Du är i alla avseenden en föredömlig ”downtown camper”. För dig står självklart gästens upplevelser i fokus och du arbetar strukturerat för att uppnå mål och vision. Vår ledarskapskompass med Inspire, Collaborate, Build trust och Empower är en naturlig del av ditt ledarskap.

Vilken är din roll som General Manager?
Som General Manager har du det totala ansvaret för hotellets verksamhet. Du har ett stort fokus på att utveckla och utmana ledarskapet hos cheferna i din organisation. Du och dina chefer arbetar tillsammans för att driva hotellet mot uppsatta mål, utveckla verksamheten, arbetssätt och processer utifrån Scandics riktlinjer. I rollen som chef attraherar, utvecklar och inspirerar du dina medarbetare för att leverera en gästupplevelse och en arbetsplats i världsklass både idag, imorgon och på längre sikt.

Som General Manager på Downtown Camper har du en viktig roll i hela distriktet Stockholm Citys framgång. Din roll är dessutom att genom god samverkan och nätverkande med lokala aktörer arbeta för att utveckla besöksnäringen i Stockholm, positionera Downtown Campers och Scandics varumärke och dra lönsamma affärer till företaget.

Vilken är din bakgrund?
Du har troligtvis idag en ledande befattning inom hotellbranschen. I din nuvarande roll har du visat goda sälj-, affärsmässiga och ekonomiska resultat samt är chef över andra chefer. Du ska ha goda ekonomiska kunskaper, hög kommunikativ förmåga samt behärskar engelska i tal och skrift. Vi utgår från att du har eftergymnasial utbildning med relevant inriktning.

Kontakt
Vill du ha mer information, välkommen att kontakta Joakim Elveroth på joakim.elveroth@scandichotels.com. Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid.

Några av våra medarbetare:

Toril Flåskjer
Hotelldirektör
”Det är tillfredsställande att se potentialen hos mina medarbetare, ge dem verktyg att växa och nå sina mål. ”
Sandra Dzene
Housekeeping
”Vi är alla så vänliga mot varandra, alla känner sig respekterade och uppskattade för sin insats.”
Lene Fredriksen
Kock
”Alla är välkomna här, vi har en riktigt öppen atmosfär där alla känner att de kan vara sig själva.”
James Perrott
Performance Marketing Manager
”Scandic är på en digital resa och alla jobbar hårt för att få det att hända.”

 

Vi har riktigt bra förmåner

  • Rabatt när du äter, dricker och övernattar hos oss

  • Family & Friends rabatt för din familj och vänner

  • Rabatt hos våra partnerföretag

  • Pension & försäkringar enligt kollektivavtal

  • Hälsosam personalmat & friskvårdsbidrag

  • Utbildning och utveckling via interna plattformar

Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas.

…uppmuntrar alla att göra skillnad för miljön och att det var en av våra kollegor inom housekeeping som kom på idén om ”häng-upp-handduken”.

…i Sverige blivit rankad som besöksnäringens mest attraktiva arbetsgivare två år i rad, i Visitas årliga undersökning.

…har en tillgänglighetsstandard bestående av 135 punkter, i syfte att ge samma service, produkter och tjänster tillgängliga för alla.

… serverar mer än 25 miljoner koppar kaffe varje år och att allt kaffe som serveras är ekologiskt och Fairtrade eller UTZ-certifierat.

… ständigt utvecklar hållbarhetsarbetet, där vi senast valt bort sugrör, drinkpinnar, tandborstar och take away-lock gjorda i plast.

… har KRAV-märkt frukost på alla svenska hotell sedan 2001. Scandic har också varit engagerad som rådgivare vid utvecklingen av kriterier för KRAV.

… tack vare vårt stora miljöengagemang, blivit rankad som branschens mest hållbara arbetsgivare åtta år i rad, av Sustainable Brand Index.

… i fler än 4 fall av 5 har Svanen-märkta hotell och vi jobbar för att samtliga hotell ska uppnå kravmärkningen.

… har arrangerat världens största blind-lunch i totalt mörker, för att uppmärksamma synskadade under dagen för personer med funktionshinder.

… under 2014 inledde ett samarbete med organisationen Real Stars, centrerat kring ”Fair Sex”, dvs. arbete mot människo- och sexhandel.


Josefin Atle | Kontaktperson


Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02