Annons

General Manager

Nordic Light Hotel

Nordic Light Hotel, ett av Stockholms citys mest populära lifestyle-hotell söker ny General Manager.

Nordic Light Hotel är ett modernt nordiskt designhotell mitt i hjärtat av Stockholm med en samtida reflektion av utvald nordisk design, mat och kultur. Vi hyllar vårt arv genom moderna tolkningar av vår historia och erbjuder ett genuint nordiskt värdskap. Det nordiska arvet lever i varje vrå av verksamheten; i ljussättning, i meny, i materialval och i konst. 2017 totalrenoverades Nordic Light och i samarbete med prisade arkitekten Todd Saunders samt ytterligare 10 nordiska designers formades en gemensam tolkning av allt som gör Norden så speciell. Resultatet vågar vi säga känns både inspirerande och unikt. Hotellet har 169 rum, restaurang Lykke och Light Meetings – hotellets egen mötesscen och konferenscenter.

Vi letar efter en engagerad General Manager som vill vara med på resan och vidareutveckla hotellet och samtidigt skapa liv och etablera de nya vasakvarteren. Du kommer ha övergripande ansvar för alla frågor som rör varumärke och det strategiska samt operativa arbetet. Ditt fokus är att fortsätta utveckla Nordic Light som varumärke och samtidigt skapa nya affärsmöjligheter på den nationella och internationella marknaden. Du är en naturlig ledare med god självinsikt med ett tydligt och inkluderande ledarskap. Du har en god förmåga att agera proaktivt både i strategiska och operativa frågor. Du är analytisk och organiserad såväl som säljdriven och fokuserad på detaljerna. Du är en trendsättare som gillar att utmana status quo och njuter av att arbeta i en pulserande miljö.

Vad gör dig till rätt person?
Erfaren ledare inom besöksnäringen eller marknadsföring/försäljning
Vi tror att du har en universitets eller högskoleutbildning
Bra på siffror, analytisk och med dokumenterade bra resultat
Du har erfarenhet inom försäljning och marknadsföring
Du bygger och utvecklar ditt nätverk i din vardag
Kreativ och ett starkt driv att ständigt utveckla produkt och organisation
Kommunikativ och coachande
Du brinner för hållbara lösningar och mångfald
Vi ser gärna att du har intresse för design, form, mode och musik
Meriterande med internationell erfarenhet inom besöksnäringen

Nordic Light Hotel erbjuder dig en utvecklande och inspirerande arbetsplats. Du blir ledare för en del av hotellgruppen Nordic Hotels & Resorts som ingår i Nordic Choice Hotels koncern. Som Hotelldirektör och tillika VD för Nordic Light Hotel rapporterar du direkt till Trond Bastiansen, COO Nordic Hotels & Resorts.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta People & Culture Manager Josefin Tängnander, josefin.tangnander@choice.se, +46 73 092 96 93.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02