Annons

General Manager

Motel L, Lund

Är du redo att ta nästa steg i din karriär till en bred och omväxlande roll med mycket ansvar? Motel L befinner sig i en spännande utvecklingsfas. Med två prisade Motel L i Stockholm utökar vi nu familjen och öppnar ett Motel L i Lund.

Motel L, – modern design, hög kvalitet till ett attraktivt pris!
För oss handlar allt om god design. Med öga för detaljer och näsa för vad våra gäster behöver skapar vi känslan som ger en skön hotellupplevelse. Kombinationen modern design och god standard behöver inte kosta skjortan. Motel L är beviset!

Motel L ingår i Ligula Hospitality Group och att vara en del av denna koncern innebär att arbeta i en inspirerande och utvecklande miljö i ett företag i stark tillväxt.

Rollbeskrivning
Som General Manager kommer du att röra dig högt och långt, vitt och brett för att skapa en framgångsrik arbetsplats och härlig hotellupplevelse. Du ansvarar för att driva och utveckla verksamheten mot uppsatta ekonomiska mål. Med en decentraliserad ledning och styrning sätter varje enhet upp sina egna mål och har fullt ansvar för sin enhets resultat. Med andra ord är det yttersta ansvaret ditt, från att nå mål om beläggning till finansiella resultat till att bygga varumärket vidare.

Med stor variation av arbetsuppgifter är det viktigt att du är uppdaterad och väl insatt i allt som erbjuds på hotellet men även i branschen. Som person behöver du en egen motor, driver och tar egna initiativ för att inom ramen för konceptet utveckla hotellet. Du måste kunna hantera stressiga situationer, vara flexibel och ha förmågan att se lösningar där andra ser problem. Som General Manager för Motel L rapporterar du till Brand Manager och din roll är att vara vårt ansikte utåt då du i allra högsta grad är med och påverkar gästens intryck och vistelse.

Vi söker dig som har

  • Tidigare erfarenhet av ledande befattning med personalansvar, stark problemlösningsförmåga samt numerisk/analytisk förmåga
  • Erfarenhet av arbete med försäljning och marknad
  • Relevant utbildning hotell- och restaurangbranschen och/eller minst fem års arbetslivserfarenhet från hotellverksamhet. Meriterande är om du har dokumenterad erfarenhet av förändring/uppstartsprocesser
  • Mycket energi, som gillar ett högt tempo, har ett personligt engagemang och kan entusiasmera människor
  • En vilja att utvecklas inom Ligula Hospitality Group

För rätt person erbjuder vi en roll i en miljö där dina insatser syns och gör skillnad!

Motel L i Lund öppnar i januari 2021 och tillträde till tjänsten om General Manager planeras därför till perioden juni-augusti 2020. För mer information kring tjänsten, kontakta Ulf Löffler, Brand Manager Motel L; 0709-60 07 93, eller ulf.loffler@motel-l.se

Rekryteringen sker löpande, välkommen med din ansökan!

Ligula Hospitality Group förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Vi driver hotellverksamhet i tre länder under varumärkena ProfilHotels, Collection By Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Apartments By Ligula samt är franchisetagare till tre Park Inn By Radisson. www.ligula.se

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02