Annons
Annons

General Manager

Scandic Kungens Kurva och Scandic Skärholmen

Nu söker vi en erfaren, resultatorienterad och kvalitetsmedveten ledare till Scandic Kungens Kurva och Scandic Skärholmen!

Scandic Kungens Kurva och Scandic Skärholmen ligger i hjärtat av nordens mest expansiva affärs- och shoppingområde, precis i anslutning till IKEA-varuhuset och Skärholmen centrum. Hotellen håller hög kvalitet och gästnöjdhet och skall fortsatt vara det självklara förstahandsvalet för såväl företag som föreningar och privatresenärer. Våra medarbetare arbetar i nära team i en trevlig och nyrenoverad modern miljö. Både Scandic Kungens Kurva och Scandic Skärholmen ingår i samma team, därför kan vi erbjuda våra anställda en spännande arbetsplats med mycket variation!

Scandic har en otroligt stark företagskultur. Det är denna kultur som till stor del gör att man väljer att arbeta hos oss och som gör att våra gäster känner igen sig och väljer att komma tillbaka! Vi har valt att beskriva denna kultur i våra värderingar som ”Be Caring, Be You, Be Bold, Be a Pro”.

I rollen som General Manager är det otroligt viktigt att du triggas av våra värderingar och att du ”walk the talk” som ett gott föredöme för hela ditt team. Du har ett brinnande intresse för människor och som chef har du ett coachande, inspirerande och drivande ledarskap. Du är en team player med humor och ett personligt engagemang som entusiasmerar människor.

Vi ser även att du är en är tävlingsinriktad och resultatorienterad samt har en stark drivkraft och arbetar energiskt för att nå målen. Du har erfarenheten och intresset att utveckla riktigt bra organisationer till att bli outstanding. Du har även mycket god affärsmässig och ekonomisk kompetens för att nå bästa lönsamhet.

Erfarenheter som du delar med oss:

  • Är starkt kommersiellt driven, vill göra affärer och skapa nya möjligheter genom nära kontakt med kunder och marknad.
  • Har väldigt goda erfarenheter från hotell och logisidan.
  • Har goda ekonomiska kunskaper.
  • Har mycket hög social kompetens och gedigen ledarerfarenhet.
  • Har minst 3 års erfarenhet som General Manager eller motsvarande befattning.

Vi ser gärna att du är bosatt i Stockholm, redan i dag eller är beredd att flytta hit.

Urvalsarbetet pågår löpande, så vänta inte med att skicka din ansökan & CV. I samband med denna rekrytering kommer vi att använda oss av personanalystester.

Vid eventuella frågor kring tjänsten vänligen kontakta Area General Manager Kai Pasma, kai.pasma@scandichotels.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02