Annons
Annons

General Manager

Hard Rock Café Göteborg

Hard Rock Cafe Göteborg öppnade sina dörrar 2004 och har varit en ledande aktör på Göteborgs paradgata Avenyn i snart 15 år. Restaurangen har över 240 sittplatser, nattklubb, flera livliga barer, shuffleboardvåning och en Rock Shop med kläder. Restaurangen är en del av Nordic Restaurant Group som driver Hard Rock Cafe i Sverige, Norge och Finland. I koncernen ingår även andra varumärken så som Joe Farelli’s, O’Learys Avenyn och huvudkontoret är placerat i Göteborg.

Arbetsuppgifter

Som General Manager har du fullt ansvar för drift, service, kvalitet och ekonomi. General Managern har resultat och budgetansvar och din huvudsakliga uppgift är att leda och utveckla den dagliga driften. Du vet hur du arbetar för ditt och restaurangens bästa, samtidigt som du har en förmåga att se vad som är bäst för hela koncernen. Du ansvarar för en personalstyrka på runt 80 medarbetare, vilket inkluderar 5 st Operations managers, kökschef och en försäljningsavdelning. Som General Manager blir du vårt ansikte utåt och det är därför viktigt att du har en stor social kompetens.

Personliga egenskaper

Vi söker en ledare med stort eget driv, som vill vara med och leda och utveckla vår restaurang. Dina starka sidor ska vara att bygga teamkänsla och vara en närvarande och delaktig ledare. Du ska ha förmågan att kunna inspirera dina medarbetare och få gästerna att trivas. Du ska vara en utpräglad service människa som älskar hetluften, att leverera och att uppnå resultat. Tillsammans med vår ledning kommer du att vara verksam i restaurangens utveckling samtidigt som du deltar i den dagliga operativa driften.

Bakgrund och erfarenhet

• Några års erfarenhet av ledande befattningar inom F & B med resultatansvar.
• Erfarenhet av restaurangdrift men stora volymer.
• Du har tidigare levererat goda resultat.
• Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
• Utbildning inom Restaurant/Hotel Management eller civilekonom är meriterande.
• God analytisk förmåga med bra sinne för siffror.
• Stort lokalt nätverk och tidigare försäljningserfarenhet är också meriterande.
Som General Manager rapporterar du till koncernens huvudkontor i Göteborg och vi erbjuder en tjänst i ett expansivt nordiskt bolag med stora utvecklingsmöjligheter.

Ansökan
Välkommen med din ansökan till anders@nordrest.com senast den 20 Dec 2018.
För ytterligare frågor vänligen kontakta Anders Winblad, Chief Operating Officer på anders@nordrest.com

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02