Annons
Annons

General Manager till Rosersbergs Slottshotell

Rosersbergs Slottshotell

Rosersbergs Slottshotell ingår i familjen Stockholm Meeting Selection (SMS) som driver 10 hotell och mötesplatser i Stockholmsområdet. Vår vision är att bjuda världen på Livets Goda!

Rosersbergs Slott är ett av Sveriges kungliga slott, beläget nära Arlanda. På Rosersbergs Slottshotell välkomnar vi gäster från när och fjärran till en unik miljö med stil, finess och avskildhet. Upplev historiens vingslag i Karl XIV Johan och hans hustru Desiderias forna lustslott och sommarresidens.

Slottshotellet har 64 hotellrum, 9 mötesrum, restaurang & festvåning, eget ölbryggeri, gym och bastu i en fantastisk parkmiljö.

General Manager till Rosersbergs Slottshotell

Stockholm Meeting Selection söker nu en engagerad och driven General Manager som vill leda och driva Rosersbergs hotellverksamhet framåt. Du är ansvarig för hela verksamheten med fokus på försäljning, resultat, långsiktig utveckling och strategisk planering samtidigt som du är operativt närvarande i den dagliga driften. Att leverera service och gästkvalité utöver förväntan är en självklarhet för dig. Du är en ledare som naturligt inspirerar, engagerar och coachar dina medarbetare.

Din profil

Vi söker dig som har operativ erfarenhet av att leda medarbetare inom hotell- konferens- och restaurangdrift och du har ett naturligt värdskap. Du är öppen, positiv och du har ett stort engagemang i det du gör. Du skapar delaktighet bland personalen och har lätt för att motivera dina medarbetare att nå gemensamma mål.

Du har ett kommersiellt tänk och van vid att se intäktsmöjligheter, är mån om att vidareutveckla hotellets marknadsposition och kan omvandla utbud till attraktiva erbjudanden. Du är självgående, resultatorienterad och har en känsla för att hitta affärer. Du har tidigare haft eget budget- och resultatansvar.

I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search.

För ytterligare information vänligen kontakta
Zofie Sandman
zofie@pointpeople.se
070-815 80 91

Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02