Annons
Annons

General Manager

GoodMorning+ Sundsvall söker en General Manager till hotellbåten GoodMorning+ Sundsvall

Vi söker dig som vill ta ett steg till och känner dig redo för att utvecklas genom att bli vår nya platschef på Good Morning+ Sundsvall.

Då hotellbåten precis har ankommit Sundsvall kommer den befinna sig i en utvecklingsprocess, det viktigt att du är driven, förändringsbenägen och tar egna initiativ. Vi ser att du genom ett synligt, närvarande ledarskap leder och utvecklar hotellet och dess restaurang till fortsatta framgångar och du gillar att kombinera service i världsklass med försäljning. Du ansvarar fullt ut i ett decentraliserat ramverk för verksamhetens resultatutveckling och den långsiktiga planeringen samtidigt som du är beredd att arbeta operativt.

Vem är du?

En person lokalt förankrad med ett brett närverk på orten. Du fokuserar på mål och resultat, arbetar självständigt genom att ta egna initiativ och ansvarar för helheten.

Du har ett ekonomiskt sinnelag, gillar att göra affärer och är en van administratör. Som vår platschef verkar du för att vara en synlig ledare med förmågan att coacha medarbetarna mot gemensamma mål. Du styr, motiverar och engagerar, dessutom är du en god kommunikatör. Som chef har du en central ledarroll och förmågan att entusiasmera och skapa ett gott klimat bland medarbetare. Kvalitet och flexibilitet är viktiga delar i ditt arbete.

Dina egenskaper och bakgrund

  • Vi ser gärna att du har en utbildning inom hotell och restaurang.
  • Du bör besitta goda egenskaper vad det gäller marknad, försäljning, kvalitetmedvetenhet och personalledning.
  • Du har en bakgrund inom service- och hotellbranschen.
  • Du har några års erfarenhet från ledande befattningar i branschen.
  • Du är van att arbeta inom givna ramar och att styra mot ekonomiskt uppsatta mål.
  • Du är van att leverera hög kvalitet i en miljö med ett genuint intresse för service.
  • Vi ser som en fördel att du har ett stort och brett kontaktnät på orten.

Du rapporterar till närmaste regionschef.

 Sök jobbet

Vi erbjuder ett spännande jobb i en utvecklande miljö med högt i tak och utrymme för att vara med och påverka. Till din hjälp i ditt arbete finns gemensamma system och centrala funktioner bla inom marknad, sälj, ekonomi och HR.

Rekrytering sker löpande, välkommen med din ansökan!

Tillträde sker enligt överenskommelse

Ansökan görs på www.ligula.se/karriar

Frågor om tjänsten besvaras av Britt Pettersson, Regionchef, telefon 0703 -422 22 89 och mejl britt.pettersson@ligula.se

Om företaget

Good Morning Hotels ingår i Ligula Hospitality Group AB som är moderbolag i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Vi driver hotellverksamhet under varumärkena ProfilHotels, Motel L, Ronnums Herrgård, Good Morning Hotels samt Apartment by Ligula. Dessutom är vi franchisetagare till två enheter i kedjan Park Inn by Radisson.

Du hittar mer info om Good Morning+ Sundsvall på
www.ligula.se/goodmorninghotels/sundsvall och om Ligula Hospitality Group på www.ligula.se/om-ligula

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02