Annons
Annons

Group & Event Sales Executive (vikariat)

Sheraton Stockholm Hotel

Sheraton Stockholm Hotel är ett förstklassigt hotell beläget mitt i centrala Stockholm. Vi förfogar över 465 gästrum med komfort utöver det vanliga, en restaurang, lobbybar samt 15 konferensrum. Sheraton Stockholm Hotel ingår i den världsomspännande koncernen Marriott International med mer än 5000 hotell världen runt.

Vi söker nu en Group & Event Sales Executive med ansvar för bokning och detaljplanering gällande event, grupper och konferenser.
Att arbeta på Sheraton Stockholm Hotel Booking Office som G&E Sales Executive innebär att du måste kunna hålla många bollar i luften, ha hög stresströskel,vara nogrann, ha öga för detaljer samt ha ett brinnande intresse för att sälja och leverera utomordentlig service och kundbemötande på ett professionellt sätt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:o Genomför detaljplanering av alla avtal som rör hotellrum, konferenser,  mat och dryck, teknik etc.o Även hantera nya grupp- och mötesförfrågningar med korta ledtider. o Ansvarig för att maximera mat och dryck intäkter från grupper genom merförsäljning.o Informera alla berörda hotellavdelningar den information som behövs för att genomföra ett framgångsrikt event som motsvarar kundens behov och förväntingar. Ge konstuktiv feedback med solid och öppen kommunikation.o Delta möten som berör driften.o Bibehålla starka kundrelationer och följa upp med kunden efter eventet (med grupper och eventkoordinator) o Ansvara för att alla bokningar följer alla uppsatta ekonomiska processer korrekt. o Representera hotellet i visningar med kund och andra evenemang vid behov.

Du som söker skall uppfylla följande;
Högre hotellutbildning eller motsvarande
Utmärkta kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, ytterligare språk meriterande
Erfarenhet av bokning av rum och/eller konferenser.
Erfarenhet av arbete med hotelldatasystem, Opera Sales & Catering är meriterande.

Tjänsten är ett föräldrarvikariat tom 1/8 2018, vi önskar tillsätta tjänsten snarast och urval sker löpande. Vill du veta mer om tjänsten svarar gärna Sofia Karlsson (0708-142644) på frågor.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02