Annons

Grupp/Säljchef

Havsvidden Resort & Konferens

Havsvidden Resort & Konferens ligger på norra Åland på de röda granitklipporna. Hit kommer gästerna för den storslagna miljön, värmen och det personliga bemötande Havsvidden har att erbjuda.

Nu söker vi en Grupp/Säljchef till vårt team på Havsvidden. Som Grupp/Säljchef hos oss är du inriktad på försäljning av konferens och event samt visningar och mässor. Du tar emot förfrågningar via mejl och telefon, samt arbetar aktivt med försäljningen mot både nya och befintliga kunder. Du ansvarar bland annat för att skicka offerter, följa upp och utföra kundaktiviteter, visningar, presentationer för kunder, åka på mässor, sociala medier och all försäljnings material. Du säljer alla delar av våra verksamheter med ansvar från offert till bekräftad affär och slutförandet.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att sälja möten och event och som brinner för försäljning. Förstå våra kunders behov och skapa bästa möjliga lösningar för kunden. Du är driven, social, strukturerad, lösningsorienterad och en teamplayer. Du gillar att arbeta i ett högt tempo med allt vad det innebär. Du får frihet under ansvar och stora möjlighet att påverka utvecklingen.

Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. Finska är ett plus. Goda datorkunskaper är ett krav. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med nåt hotellbokningssystem. Har du jobbat med Hotsoft eller Citybreak är det meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform: Tillsvidareanställning 100% med start i mitten av februari, med 4 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag: 2018-12-21, med löpande urval.

För ytterligare information eller ansökning vänligen kontakta

Emanuel Lund

emanuel@havsvidden.com

www.havsvidden.com

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02