Annons
Annons

Guest Relation

The Sparrow Hotel

88 rum och sviter, två minuter från Stureplan, mitt i stan, nära allt och alla. Fransk vinbar och bistro skapad av Mathias Dahlgren – The Sparrow – Stockholms nya färgstarka och chica boutiquehotell med varm, avslappnad och personlig service. The Sparrow Hotel drivs av Grand Group, där även Grand Hôtel Stockholm och Lydmar Hotel ingår.

Har du även viljan att leverera en högklassig upplevelse för våra gäster – då kanske du vill arbeta i vårt härliga team på The Sparrow Hotel?

Vår lobby är medelpunkten på vårt fina hotell – Vi söker dig som vill arbeta som Guest Relation i vår reception och vara med och förgylla och överträffa alla våra gäster förväntningar på deras vistelse i Stockholm.

Vi söker dig som brinner för att överleverera en prestigelös och genuin service- du bör ha dokumenterad tidigare erfarenhet från reception, samt ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, med fler språk som meriterande. Du har tidigare arbetat som hotellreceptionist och det är ett plus om du erfarenhet av hotellsystemet Opera by Fidelio. Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100%, arbetstiden är efter rullande schema med 6 månaders provanställning. Tillträde och lön enligt överenskommelse.

Vill du veta mer eller söka direkt till Philippe Gandet på philippe.gandet@thesparrow.se

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02