Annons
Annons

Guest Relations Manager till At Six

At Six

We wrote this ad in Swedish but if your first language is English, we would love to hear from you anyway.

För ett år sedan öppnade vi At Six på Brunkebergstorg mitt i centrala Stockholm. En succé som vi vill göra ännu bättre. Därför söker vi en Guest Relations Manager som fattar vår vision; att skapa extraordinära serviceupplevelser som människor pratar om och vill återuppleva. Vi söker dig som vill vara med och definiera framtidens lyxupplvelser. Vi söker dig som kan inspirera ditt team och på samma sätt är villig att lära sig av dem. Vi söker dig som gör vår lobby till sin självklara arena och bryr sig om varenda en av våra gäster, varje gång.

Vi söker dig som håller ihop gänget, dig som känner halva Stockholm och dig som hejar på gamla kompisar, kollegor eller älskare på gatan i New York, London, Singapore, São Paolo eller Sydney. Vi söker dig som kreerar middagsbjudningar som ingen vill missa, och vi söker dig som bjuder in, dig som berättar historier och dig som lyssnar. Hemma undrar dina gäster vart ditt senaste fynd kommer ifrån, du säger att du hittade den på loppis och blandar upp det med en stol av Tobia Scarpa. Uttrycket ”the devil is in the details” är något du verkligen tagit till dig, och är inte helt med på hur någon kan missa att lägga den där extra minuten för att skapa en upplevelse. Du arbetar inifrån och ut och du vill leverera serviceupplevelser som är äkta och på riktigt.

En av våra starkaste övertygelser är att om våra anställda mår bra och är glada, då får också våra gäster den där jag-måste-komma-tillbaka servicen. Vi söker dig som kan leda med exempel, dig som kan delegera utan att vara rädd och dig som kan inkludera. Ditt team består av självständiga, smarta och framåt personer som arbetar som Concierge, Guest Relations Ambassador och Lobby ambassadors. De, dina närmaste medarbetare, söker dig som verkligen vill leverera den där överträffande servicen mot gäst, för de gör det. Och du andas hotell, det är ett av dina verkliga intressen.

Och till faktan:

  • Du jobbar cirka alltid och aldrig
  • Du har inga problem med att byta språk mellan svenska, engelska och kanske några till
  • Och din närmaste chef är vår Hotel Manager

Vi vill att du blir en del av Ambassadors At Six så snart som möjligt, hör av dig! Och om du undrar något, maila till Tina på tina.tropp.jerresand@hotelatsix.com.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02