Annons
Annons

Guest service relations manager

Sigtunahöjden Hotell och Konferens

Nu utvecklar vi Sigtunahöjden vidare och skapar en ny tjänst som Guest service relations manager. Vi letar efter dig som älskar en scen att stå på och att skapa en fantastisk gästupplevelse.

Det här gör du inte ensam, du leder ett team på fyra medarbetare till nya höjder. Du kanske är redo för steget från medarbetare till ledare? Du kanske har erfarenhet att jobba i en internationell hotellmiljö och nu vill fokusera på en lugnare miljö i fina Sigtuna?

Du leder och fördelar arbetet i guest service där vi tar emot spagäster, restauranggäster, konferens -och hotellgäster. Alla ska få samma härliga bemötande!

Du ansvarar för privata hotellpaket, förbättrar spaupplevelsen tillsammans med spapersonalen, utvecklar shoppen med det hållbara utbudet och är sambandscentral internt. Du gillar sociala medier där du kommer svara på kommentarer och meddelande, uppdaterar och återkopplar i de olika hotellkanalerna. Du är datavan och kan hantera boknings- och affärssystem. Du är teamleader för ett taggat gäng som längtar efter dig.

Vi tycker att det här är världens roligaste jobb
Söker du en arbetsplats som dessutom engagerar oss inom besöksnäringen, csr, hållbarhet och utbildning i vår bransch. Vill du vara med och påverka och fatta beslut? Då erbjuder vi dig ett stimulerande jobb med möjlighet till utveckling och nästa karriärsteg. Vi supportar dig där du saknar kompetens, t.ex. via nätverk, utbildningar eller studiebesök.

För oss är du viktigare än din kompetens. Vi kommer att lägga stor vikt vid att du matchar den profil vi söker, en öppen, driven och innovativ person som älskar människor.

Sigtunahöjden har de senaste året fått flera fina nomineringar, bl.a. blev vi topp tre i Årets arbetsgivare i konkurrens med över 300 restaurangföretag, Svenska Möten har nominerat oss två kategorier till Svenska Mötespriset, Årets nytänkare och Årets medlem.

Vi är ett svanenmärkt klimatneutralt företag samt medlemmar i IACC, GMIC, Destination Sigtuna, Svenska Möten.

Är det här ett jobb som du vill ha – ta chansen och sök nu! Skicka din ansökan till:
Platschef Lena Andersson, lena.andersson@sigtunahojden.se

Vi rekryterar löpande, tjänsten ska vara tillsatt senast i juni.

Sigtunahöjden är en privatägd mötesanläggning som ligger i Sigtuna, Sveriges första stad. Läget mellan Stockholm och Uppsala, endast 15 min från Arlanda har gjort Sigtuna till besöksnäringens hetaste mötesplats. Idag omsätter Sigtunahöjden drygt 40 miljoner kr och ambitionen är att driva en mötesanläggning i världsklass. I restaurangen på Sigtunahöjden finns det plats för ca 160 personer och det är här alla måltider serveras. På anläggningen finns 98 hotellrum och 20 flexibla mötesrum för alla typer av arbete och möten.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02