Annons
Annons

Head of Procurement & ESG till Resorts & Hotels

Nordic Leisure Travel Group

Nordic Leisure Travel Group – En arbetsplats med ett stort kunnande, högt tempo samt en drivkraft att hela tiden bidra till att förbättra vår verksamhet. Vi är ett företag där vi har roligt och bryr oss om varandra med varumärkeslöftet ”The best weeks of the year”. Nordic Leisure Travel Group säljer resor från Sverige, Danmark, Norge och Finland. I gruppen ingår researrangörerna Ving, Globetrotter, Spies, Tjäreborg, flygbolaget Sunclass Airlines samt de egna hotellkedjorna Sunwing Family Resort, Ocean Beach Club och Sunprime Hotels. Vi säljer runt 1 500 000 resor årligen i de nordiska länderna. 

Resandet är tillbaka och tillsammans med våra engagerade ägare Strawberry, Altor och TDR Capital satsar vi för fullt på resan framåt. Vi jobbar aktivt med att skapa ett hållbart resande för framtiden.

Vi stärker nu upp organisationen med en driven Head of Procurement & ESG.

I rollen ansvarar du för inköpsprocessen till våra koncepthotell inom Resorts & Hotels med högt fokus på leverantörsupphandlingar och där du säkerställer optimala leverantörer baserat på kvalitet, kostnad och tillförlitlighet. Du ansvarar också för att analysera, utveckla och implementera våra inköpsprocesser och policies. En viktig del i ditt arbete är att samtidigt leda och driva utvecklingen av vårt övergripande strategiska hållbarhetsarbete, ESG (Environmental, Social and Governance). Du fungerar som ett stöd till våra regionala inköpschefer på våra destinationer och du kommer att ha ett nära samarbete med övriga inköpsfunktioner inom Nordic Leisure Travel Group. Du stöttar också vår projektgrupp i hotellrenoveringar och utvecklingsarbeten.

Vi sitter i härliga lokaler på Kungsholmen i Stockholm men du kommer också att resa ut till våra destinationer och hotell. Du rapporterar till Director Resorts & Hotels samt ingår i ledningsgruppen för Resorts & Hotels.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett starkt affärdriv och en enastående förhandlingsvana med en analytisk grund samt förmåga att skapa resultat i ett högt tempo. Du har en ekonomisk förståelse med ett högt kostnadsfokus. Som person är du prestigelös och lyhörd men också tydlig i din kommunikation med förmågan att kravställa.

Vi ser att du kommer från en liknande roll idag med minst 5 års erfarenhet inom inköp. Meriterande är erfarenhet från Destinations- och Resorthotell, gärna med en internationell bakgrund. Du har också tidigare erfarenhet av ESG arbete och är van att driva strategiska frågor men också förmågan att omsätta strategi till handling och genomförande.

Du har en relevant eftergymnasial utbildning inom inköp, ekonomi eller liknande. Meriterande är en formell utbildning inom miljö/ESG. Du skriver och talar engelska flytande samt förstår våra övriga skandinaviska språk. Ett plus är om du även talar spanska eller grekiska.

Är det dig vi söker?
Välkommen med din ansökan redan nu. Urval och intervjuer sker löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search. För frågor vänligen kontakta Helena Larson, 070-753 33 10.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02