Annons
Annons

Hotel Manager

Clarion Hotel Arlanda Airport

Då vår nuvarande Hotel Manager går vidare till nya utmaningar inom vår koncern söker Clarion Hotel Arlanda Airport, med sina 430 hotellrum, 44 konferenslokaler och stora eventytor, beläget mitt i hjärtat av Arlanda Flygplats en ny Hotel Manager. På hotellet finns även vår fantastiska utomhuspool med himlen och flygledartornet som närmsta granne, restaurang Kitchen & Table på våning 12 med oslagbar utsikt över startbanan och i lobbyn ligger vår fina bar.

“Vill du utvecklas i Clarion Hotels bästa arbetsklimat, med en stark vinnarkultur och driv att nå framgång, är det dig vi söker. Vi är ett tight team som nu letar efter en stark och viktig nyckelspelare som ska var med på vår resa framåt – att ta Clarion Hotel Arlanda Airport till nya nivåer och nya utmärkelser.

Mitt ledarskap är på ett ärligt och tydligt sätt, jag driver verksamheten in i framtiden. Är en person som sätter personal och gäster i centrum, med en balans mellan service för gäst och ekonomi.

Jag tror på människor och att vi kan skapa magi tillsammans, om vi alltid tar hand om varandra och hjälper varandra. Känns detta rätt för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan.”

Björn Callin Hotelldirektör/General Manager.

Lägg dessutom till den mest entusiastiska och passionerade personalen som skapar oförglömliga upplevelser för våra gäster och som gör att vi ligger i topp på gästnöjdhet. Vi tror på att alla dessa fantastiska serviceögonblick skapas av nöjda och glada medarbetare så därför är det där vi börjar vår dag, att se till så våra medarbetare har det bra och trivs med att arbeta hos oss.

Vem är du?
Du brinner för våra gäster och medarbetare och att utveckla dig själv, dina medarbetare och din organisation. Du är en lagspelare med ständig vilja att vinna, och du vinner tillsammans med dina kollegor. I vårt team så utmanar vi varandra för att nå nya nivåer och vårt mindset Ever changing ligger högt på vår agenda.

• Du har erfarenhet av att leda ledare i starka servicekulturer.
• Du älskar människor och brinner för dina medarbetare.
• Du har god förståelse för övergripande strategiarbete.
• Du är van att utarbeta, implementera och följa upp strategiska mål, arbeta med månatlig rapportering och prognosarbete.
• Du bidrar till vår viktiga feedbackkultur.
• Du har goda kunskaper i ekonomi och arbetsrätt.
• Du kan uttrycka dig flytande i både tal och skrift på svenska och engelska.

Vi ser gärna att du tidigare har varit hotellchef på ett större hotell eller haft annan ledande position inom branschen. Meriterande är om du har relevant eftergymnasial hotellutbildning.

Vad ingår i arbetsuppgifterna?
• Ansvar för Welcome Office, Meeting & Event och Housekeeping samt direkt personalansvar för avdelningschefer på dessa avdelningar.
• Övergripande ansvarig för dina avdelningars gästnöjdhet- och medarbetarnöjdhet.
• Skapa en stark sälj- och servicekultur där vi sätter affären och gästen i centrum.
• Driva kompetensutveckling, säljtävlingar och workshops på egna avdelningar.
• Övergripande personal- och utvecklingsansvar för dina avdelningar.
• Övergripande ekonomiskt ansvar för dina avdelningar.
• Ingå i hotellets ledningsgrupp och rapportera direkt till VD samt fungera som dennes ersättare.
• Tjänstgöring som Duty Manager samt jourtjänst i hotellets krisgrupp ingår i befattningen.

Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Jag ser fram emot din ansökan!

Björn Callin
General Manager
Clarion Hotel Arlanda Airport

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02