Annons
Annons

Hotellchef

U & ME hotel & Stora Hotellet

Hotellchef till U & ME hotel & Stora Hotellet.

Blå Huset är Stora Hotellet, Gotthards krog, U&Me hotel, Kulturbageriet, Sävargården, Fika! och P5. Hos oss kan du mötas, bo, äta och dricka och uppleva allt det bästa Umeå erbjuder under ett och samma tak, dygnet runt, året runt.

Vi är en familjeägd hotell-, restaurang- och konferenskoncern med såväl anrika världsmästare som nytänkande uppstickare i portföljen. Vi finns i Umeå men ambitionen är att konkurrera med de bästa i världen. Och vi har svart på vitt att vi lyckas. Flera gånger har vi uppmärksammats i nationella och internationella tävlingar och rankingar för branschen.

Om Tjänsten
Är du en driven, självgående och ansvarstagande ledare som gillar att ge god service och ha daglig kontakt med kunder och brinner för personalutveckling? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker en branschsäker kollega som varit med förr, men som har framåtanda och är nyfiken på morgondagens besöksnäring. En servicehjälte som också är duktig på revenue och är proffs på att coacha och utveckla i en redan högpresterande organisation.

Vår Hotellchef är ansvarig för att leda det dagliga arbetet, kvalitetssäkring av koncept samt avdelningarnas ekonomi. Du är inte heller rädd för att kavla upp ärmarna och hjälpa till där det behövs. Rollen ingår i Ledningsgruppen för Blå Huset och arbetar i nära samarbete med övriga deltagare. Du kommer rapportera direkt till ägare.

Vi vill att du söker tjänsten före 1a februari, urval och intervjuer pågår löpande, välkommen!

För vidare information om tjänsten, kontakta våra rekryterare på besoksverket.se

Per Mellström
Tel 070/609 33 98
Per.mellstrom@huvudverket.eu

Eller

Markus Magnell
Tel 072/222 39 36
Markus.magnell@huvudverket.eu

www.storahotelletumea.se   |   www.umehotel.se

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02