Annons
Annons

Hotellchef

Tylebäck Hotell & Konferens

Är du vår nya hotellchef på Tylebäck Hotell & Konferens?

Vi söker en chef till vår anläggning som finns 8,5 kilometer utanför Halmstads city. Vi är belägna mitt i den rofyllda och vackra naturen som vi har runt Tylebäck, endast en kort promenad från Tylösands sandstrand. Vi arbetar kontinuerligt med hållbarhetsfrågor och är miljömärkta genom Green Key. Vår verksamhet bygger främst på tre affärsområden.

Kursgård
Vår ägare Svenska Försvarsutbildningsförbundet i Halland bedriver egen kurs- och utbildningsverksamhet på anläggningen. Sedan 1930 har frivillig försvarsutbildning bedrivits på Tylebäck.

Turisthotell
Under främst sommarmånaderna har vi en verksamhet där anläggningen fylls av sommargäster. Närheten till Tylösands finna sandstränder gör boendet hos oss mycket attraktivt. Dessutom ligger vi nära flera fina golfbanor.

Konferenshotell

Under främst perioden från september – maj månad har vi i huvudsak konferensgrupper som våra gäster. Det är allt ifrån mindre grupper om två personer upp till 150 personer. Genom offentlig upphandling har vi många konferensgrupper från förvaltningar och myndigheter. Vid sidan av dessa har vi också olika företag och organisationer som gäster. Du kan läsa mer om vår fina anläggning på www.tyleback.com

Nu söker vi en chef för som vill leda den fortsatta utvecklingen av Tylebäck. Som chef är man ytterst ansvarig för verksamheten med resultat- och personalansvar samt verkar för att totalupplevelsen av boende, mat, dryck och service håller hög nivå. Chefen ansvarar också för ledningsgruppen som leder verksamheten och driver hotellets utveckling framåt.

Rollen innebär stort ekonomiskt ansvar där du är engagerad i varje avdelning. Du ska trivas med att coacha dina medarbetare mot ständig utveckling. Vidare ska du kunna bearbeta befintliga samt nya kunder och kunna skapa goda affärsrelationer. Du är även själv aktiv i den dagliga driften.

Kvalifikationer
• Har du en dokumenterad branscherfarenhet från hotell och eller restaurang är det meriterande. Men du kanske kommer ifrån ett annat verksamhetsområde och har erfarenhet av affärsutveckling samt hur man driver ett företag och vill prova på något annat där dina ledaregenskaper är det viktigaste?

Vi ser gärna att du som söker också
• Har en dokumenterad erfarenhet av personalledning.
• Är en synlig och närvarande ledare som coachar och skapar arbetsglädje och engagemang i ditt team.
• Har goda kunskaper om företagsekonomi.
• Kan utveckla och arbeta efter koncept.
• Har ett stort säljfokus och gärna erfarenhet av försäljning inom mötesbranschen och besöksnäringen. Du har tidigare visat goda sälj-, affärsmässiga och ekonomiska resultat.
• Har en mycket god förmåga att bygga långsiktiga relationer och är lyhörd gentemot både gäster och medarbetare.
• Har erfarenhet av arbete med idéburna organisationer.

Tjänsten är en heltid med tillträde så snart som möjligt. Månadslön.

Vi är medlemmar i Visita och tillämpar kollektivavtal.

Ansökan vill vi senast ha den 14 oktober 2022. Bifoga CV och löneanspråk i din ansökan.

Ansökan skickar du i mail till: jobb.hotellchef@tyleback.com

Upplysningar: Frågor om tjänsten besvaras av styrelseordförande Kay Rönn 072-744 73 74.

Vi avböjer alla former av kontakter från rekryterings- och bemanningsföretag.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02