Annons
Annons

Hotellchef

Piteå Stadshotell

Piteå Stadshotell söker en erfaren och driven Hotellchef som kan ta det totala ansvaret för hotellets verksamhet.

Hotellet behöver en målinriktad hotellchef med gott affärssinne och värdskap för att ta hotellet till nästa nivå.

Hotellet består av 94 rum, konferens, samt italienska restaurangen Fiore Mangia e Vino.

Som Hotellchef är det en självklarhet att du har en förmåga att arbeta för hotellets bästa. Du och din arbetsgrupp arbetar tillsammans för att driva hotellet och restaurangen mot uppsatta mål på respektive avdelning, samt att ständigt arbeta med att utveckla verksamheten.

Dina arbetsuppgifter:
Som hotellchef leder, engagerar och motiverar du din personal, allt för att säkerhetsställa att vi har det bästa värdskapet till våra gäster. Du kommer vara vårt ansikte utåt och en representant i alla viktiga lokala nätverk och vara nära i de nya partnerskap som skapas. I arbetet ingår en kombination av administrativa, operativa och strategiska arbetsuppgifter. Du driver och utvecklar affärer och ser även till att hitta nya affärsmöjligheter.

Din profil:
Vi söker dig som har ett stort kommersiellt driv och kombinerat med en stark entreprenörsanda så söker du ständigt efter nya affärsmöjligheter. Att vårt stadshotell är och förblir flaggskeppet inom hotellnäringen i Piteå är en självklarhet för dig. Du behöver ha god marknadskännedom, hög ekonomisk kompetens och ha förmågan att skapa enastående och hållbara resultat tillsammans med dina kollegor. Du är prestigelös och inte rädd för att rycka in där det behövs. Ditt ledarskap är tydligt och du är bra på att motivera och skapa delaktighet i ditt team. Tillsammans kommer ni driva verksamheten framåt.

Skicka din ansökan till Lydia Odlander

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ange att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02