Annons
Annons

Hotellchef

Anrika Bergendal söker Hotellchef utöver det vanliga

Vid Edsvikens strand, bara 20 minuter från Stockholm och Arlanda, finns en avskild plats för konferenser och fest. Här gömmer sig Bergendal. En mötesplats som fått växa med naturens nivåskillnader och former, vilket på ett naturligt sätt kunnat ge den vita herrgårdsmiljön sällskap av modern arkitektur. Som lagren på en pärla bygger vi vår verksamhet på många år av erfarenheter. Här kan du fokusera på det som är viktigt för dig.

På grund av sjukdom rekryterar vi återigen en Hotellchef med fingertoppskänsla till denna fantastiska anläggning i norra Stockholm.

Anrika Bergendal är en unik plats med utsikt över vackra Edsviken. En egen värld endast 20 minuter från Stockholm och Arlanda. En värld för inspirerande och effektiva möten, men också för vila och för att samla kraft.

På Bergendal samsas Herrgården sida vid sida med modern arkitektur. Denna kontrast skapar en miljö som passar allt ifrån företagets konferens till bröllopsfesten. Med 126 hotellrum och 25 mötesrum kan vi skräddarsy ett besök för såväl mindre sällskap som för större grupper. Vi tror på att kombinationen av gott värdskap, en trivsam atmosfär och riktigt god mat tillsammans med ett starkt engagemang för miljö och säkerhet, skapar de bästa förutsättningarna för lyckade och stimulerande möten.

Bergendal är en plats där våra medarbetare gör skillnad och med professionalism, stolthet och ett brinnande engagemang skapar minnesvärda upplevelser för våra gäster. Våra gäster ska alltid känna sig trygga på Bergendal i alla avseenden.

Ansvarsbeskrivning 
Som Hotellchef har du det övergripande ansvaret för hotell- och konferensreception, städ samt fastighet. Dessutom är du säkerhetsansvarig för hela Bergendal, genom att upprätta och säkerställa rutiner och arbetssätt så att vi vid varje tillfälle tryggt kan leverera bästa resultat för våra gäster.

Du är en engagerad ledare som organiserar hotell- och konferensreceptionen så att bemötande och värdskap håller högsta klass, samtidigt som receptionen klarar sin roll som verksamhetens hjärta med total kontroll över samtliga rutiner.

Vi ser också att du är en drivande och kompromisslös ledare för städ, där du tillsammans med husfru säkerställer en toppkvalitet på städning och fräschör i samtliga hotellrum och lokaler.

I egenskap av Hotellchef säkerställer du också att Bergendal har ett systematiskt och effektivt underhåll och en omsorgsfull skötsel av vår fastighet med tillhörande teknik och inredning samt mark. Det är av största vikt att du har ett utvecklingsorienterat arbetssätt där du aktivt arbetar med utveckling i syfte att säkerställa och kontinuerligt höja kvaliteten för våra gäster.

Det är också viktigt att du ser hållbarhet och miljöarbete som något självklart.

Egenskaper och kunskaper som krävs för att klara jobbet.

  • En engagerad och inspirerande ledare med starkt kommersiellt driv och förmåga att organisera, motivera och delegera.
  • Flerårig erfarenhet från arbetsledande befattning med personalansvar.
  • En ”hands on” attityd med förmåga att initiera, driva och verkställa, och att hugga in där och när det behövs.
  • God datorvana och goda kunskaper i Officepaketet.

Ditt arbete är till största delen fördelat till veckodagarna och vi ser gärna att du är morgonpigg. Av rent praktiska skäl bor du i norra delen av Stockholm.

Tjänsten ingår i ledningsgruppen samt rapporterar till VD. För mer information om Bergendal se www.bergendal.se

Intervjuer sker löpande. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Gustafsson på telefon 0709-698600, mail karin@peopledevelopment.se eller Kristina Windseth på telefon 070-5908638, mail kristina@peopledevelopment.se.

Du söker jobbet via www.peopledevelopment.se.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02