Annons
Annons

Hotellchef

Zleep Hotels

Zleep Hotels är i stor tillväxt och öppnar inom kort flera hotell i Danmark och även snart i Sverige, som blir vårt första hotell utanför Danmark.

Som Hotel Manager har du fullt ansvar för ditt hotell. Du kommer att ha direkt kontakt med vår COO. Ditt huvudansvar är att driva hotellet mot uppsatta mål, utveckla hotellet framåt och enligt Zleep konceptet och värderingarna vi värnar om. Zleep sätter fokus på bra kvalité till ett bra pris. Det är inget krångel och man har inte mer än man behöver på rummet. Det vill säga, en härlig säng, platt-TV, dusch av hög kvalité och en ekologisk frukostbuffé.

Du möter våra gäster med begeistring och säkrar alla ett tillmötesgående välkomnande. Du föregår med gott exempel och ledsagar med din naturliga entusiasm. Du deltar i den dagliga driften och ’hoppar in’ när det behövs.

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs, och därmed leder du med gott exempel. Du påverkar din omgivning med begeistring och en positiv attityd. Du deltar naturligt i Stockholms och Upplands Väsby-områdets nätverk och har en känsla för sälj, som gör att du har ett självklart intresse för områdets möjligheter och utveckling.

Ansvarsområden och uppgifter är bl.a.:
Ansvarig för hotellets drift och management av alla medarbetare
Säkerställa att konceptet följs i alla aspekter och säkra en optimal bemanning
Lägga upp en budget som du tillsammans med servicekontoret arbetar med
Uppföljning av budget och resultat samt övriga administrativa uppgifter
Säkra en hög servicenivå med löpande kvalitetskontroller på alla områden
Ansvarig för en solid och korrekt upplärning samt löpande uppföljning på alla medarbetares kompetenser och kunskaper m.m.
Säkra en god och motiverande arbetsmiljö där dina medarbetare kan växa och ha roligt på jobbet -varje dag
Ditt fokus är att leda ett effektivt hotellteam och att kunna samarbeta med kollegor från de övriga hotellen samt det centrala servicekontoret
Resa till Danmark i förbindelse med Hotel Manager möten

Profil:
Du besitter god erfarenhet från en liknande tjänst
Du är utåtriktad med positiv energi och en utstrålning som smittar av sig och inspirerar andra
Du är en handlingskraftig ledare med god självinsikt och har en uppskattad relation till kollegor och medarbetare
Du är lösningsorienterad- och handlingsinriktad i ditt tillvägagångsätt och ser möjligheter framför begränsningar. Du vill utveckla dig själv samt dina kollegor.
Du är målinriktad, resultatdriven, ärlig, en bra lyssnare och förmår att stimulera och tänka ’vi’ istället för ’jag’
Du har goda ekonomiska kunskaper med goda sälj-, affärsmässiga och ekonomiska resultat i bagaget
Du har generellt starka IT-kunskaper, bra kännedom av Office-paketet – och förmåga att hantera dessa. Kännedom av Opera Hotel System är en fördel men inte ett krav
Du kan formulera dig på svenska och engelska i skrift och tal. Kan du ett tredje språk är det en fördel

Zleep Hotels erbjuder:
En utmanande position i en av Danmarks mest snabbväxande hotellkedjor, som också växer utanför Danmarks gränser både i Zleep Hotels regi – men också via vårt systerbolag Core Hospitality
Goda professionella samt personliga utvecklingsmöjligheter
Organiserade och engagerade kollegor
En informell ton i en effektiv och fokuserad miljö, där bra humor och bra humör är något vi värdesätter dagligen
Ett bra lönekontrakt med pension och hälsoförsäkring – samt möjlighet för utbildning och kompetenskurser via bl.a. Zleep och Core Academy

Ansökan:
Har du lust att vara del av vårt team som Hotel Manager i Upplands Väsby ser vi fram emot att ta emot din ansökan och CV, inkl. en välliknande bild genom länken nedan.

Hotellet öppnar 1 januari 2019, och anställningen startar senast 1 september eller enligt avtal.

Har du frågor om tjänstens innehåll eller annat, är du välkommen till att kontakta HR Manager Tina Berning på tlf. +45 2121 6352. Tveka inte med att skicka in din ansökan, vi håller intervjuer löpande i Stockholm. Vi ser mycket fram emot att höra från dig.

Zleep Hotels A/S
Zleep Hotels är en dansk hotellkedja i stor utveckling. Zleep Hotels har idag 9 hotell i Danmark. Vi öppnade vårt första hotell 2003 och har sedan dess expanderat. Vi har en ambition att få fler hotell de kommande åren, både i Danmark och utanför landets gränser. 2019 öppnar vi dessutom 5 nya Zleep hotell, bl.a. i Stockholm, Sverige, som är det första av flera potentiella öppningar i Norden.

Zleep Hotels har fullt upp med att bli större och starkare, både som brand och som hotelloperatör. Hos Zleep Hotels är medarbetarna den viktigaste resursen, och vi önskar att sammanhållningen med våra kollegor avspeglar gemenskapen. Vi ser fram emot din ansökan, oavsett personlig bakgrund.

Core Hospitality
Core Hospitality är ett danskt hotelldriftsällskap, som är oberoende varumärke – alltså kan de driva allt från hostels till full-service hotell. Core Hospitality är därför flexibla till att driva och samarbeta med åtskilliga hotellbrands, – kedjor och -ägare. Core Hospitality driver redan Hotel Marina utanför Köpenhamn. Dessutom är det bekräftat att Moxy Copenhagen och Moxy Bergen i Norge, Marriotts nya, ungdomliga boutiquekoncept ska drivas av Core Hospitality. Som systerbolag till Zleep Hotels, är det en stark organisation bakom Core Hospitality, och hotelloperatören har därför stora ambitioner i Norden.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02