Annons
Annons

Hotellchef

Voksenåsen

Voksenåsen är Norges nationalgåva till Sverige som tack för den humanitära hjälpen under andra världskriget. Voksenåsen ägs av svenska staten genom kulturdepartementet och drivs i dag som kurs- och konferanshotell med en välrennomerad restaurant samt ett center för svensk – norskt samarbete. Läs mer om den ideella verksamheten här: http://www.voksenaasen.no/senter

Anläggningen ligger 501 meter över havet och har en milsvid utsikt över Oslo och Oslofjorden. Avståndet till Oslo centrum är cirka en och en halv mil. ”Trikken” som går från centrum och nästan ända fram till hotellet tar cirka 35 minuter.

Det finns 84 rum och en suite, total 125 bäddar, och mötesrum i olika storlekar. Maximala kapaciteten för konferenser är 180 personer.

Arbetsuppgifter
Som hotellchef har du ansvaret för att vidareutveckla och bygga hotellets rennommé. Du har ett tydligt säljfokus som du kan förmedla till dina medarbetare och du skapar goda relationen med samarbetspartners.

Hotellavdelningen består av reception, konferens, försäljning, booking och housekeeping vilket innebär personalansvar för ca 20 anställda. I tjänsten ingår även administrativt arbete så som inköp, schemaläggning og personalfrågor.

Ditt arbete är till största delen fördelat på veckodagarna och vi ser gärna att du är morgonpigg. Av rent praktiska skäl bör du ha bil.

Tjänsten ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Intervjuer sker löpande. För ytterligare information är du välkommen att kontakt nuvarande hotellchef, Karin Pettersson karin@voksenaasen.no +47 22 81 15 23 eller VD Maria af Klinteberg Herresthal maria@voksenaasen.no + 47 90 01 05 46

Tillträde 1. oktober 2018

Egenskaper
Du arbetar självständig och proaktivt och ser möjligheter i förändringarDu är modig och har ett utvecklat helhetstänk.

Som ledare drivs du av att se dina medarbetare utvecklas, såväl som team som i sina respektive roller. Du stöttar dem i deras arbete, är prestigelös och van att hugga i själv när så krävs. Du är en god lyssnare som skapar förtroende. Du tycker om att vara närvarande bland såväl gäster som personal och är serviceminded.

Kvalifikationer

Vi ser att du har idag en ledande befattning, gärna inom hotell och reseliv och erfarenhet av att bygga framgångsrika team och leda personal. Du har ett bra nätverk och är uppdaterad på nya trender inom branschen. Du ska också ha goda ekonomiska kunskaper, hög kommunikativ förmåga och behärska svenska eller norska och engelska i tal och skrift.

På Voksenåsen är vi alla delaktiga och bidrar gärna på tvärs av avdelningarna. Omtänksam, drivande, äkta og nyskapande er våra ledord, vilka du står för och kan förmedla till personalen.

Voksenåsen erbjuder dig en unik, utvecklande och inspirerande arbetsplats.

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02