Annons

Hotelldirektör

Clarion Collection Hotel Victoria

Hotelldirektör till vår pärla i Jönköping
Är du Clarion Collection Hotel Victorias nya hotelldirektör?

“Vaktmästare, servitris, personalchef, receptionist, IT-nörd, problemlösare, psykolog, löneansvarig, nattis, konferensvärd, städare, ekonomiansvarig, revenue…ja, kärt barn har många namn, men hos oss kallas det Hotelldirektör. Att vara hotelldirektör hos Clarion Collection liknar ingenting annat. I gengäld blir du medlem av en varm och generös familj med massor av support, kunskap och humor.

Om hotellet
Clarion Collection Hotel Victoria är beläget i den vackra stadsdelen Väster i centrala Jönköping. Överallt i den anrika byggnaden finns utsmyckningar och tavlor som berättar om Jönköping som staden där tändstickan uppfanns. Huset byggdes 1882 på initiativ av Ebba Ramsay, en författare och vård pionjär som drev ett hem för epileptiker och förståndshandikappade barn. För att få bukt med dåtidens utbredda alkoholism startade hon även ett alkoholfritt värdshus i källaren. Än i dag sägs det att Ebbas spöke lever kvar i rum 426 på hotellets vindsvåning.

Om dig
Du är modig och älskar att ta dig an utmaningar.
Du fattar snabba och kloka beslut.
Ditt fokus är på effektiv drift och försäljning.
Du jobbar högt och lågt och hugger in där det behövs.
Du är en stark ledare och älskar att se dina kollegor växa.
Du har ett stort nätverk i Jönköping och gillar att ligga steget före.
Du är bäst på att driva hotell och älskar att tävla. Att ligga på topp är en självklarhet för dig.

Vi erbjuder dig:
En härlig arbetsmiljö på en inspirerande arbetsplats där ingen dag är den andre lik. Omringad av underbara kollegor bidrar du med din arbetsglädje och ser till att hotellet når fantastiska resultat. Vill du jobba i ett spännande företag med utvecklingsmöjligheter? Då har du kommit rätt.

Clarion Collection har 48 hotell och är en del av Nordic Choice Hotels – Nordens mest expansiva hotellkoncern med över 16 000 anställda och hotell på över 100 destinationer. Alla våra hotell är miljöcertifierade efter ISO 14001.

Frågor?
Kontakta Richard Svartvik, Driftsdirektör Sverige/Lettland för mer information. +46703 42 20 91

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02