Annons

Hotelldirektör

Clarion Hotel Amaranten

Detta är inget vanligt jobb. Detta är ett uppdrag som kräver enorma mängder mod, passion och engagemang. Du skall få möjligheten att utveckla vårt hotell på Kungsholmen. Som en del av Clarions rebelliska DNA och vårt mindset Being Ever Changing så innebär det att utmana bilden om vad ett hotell är och kan vara. Hela tiden med målet att leverera en personlig och passionerad service som borgar för ett gott ekonomiskt resultat.

Vi söker en passionerad ledare och VD som kan entusiasmera ett dreamteam och tydligt förankra hur sälj är service. Du har förmågan att tänka annorlunda och kan konsten att skapa extraordinära resultat. Vi ser att du är en erfaren visionär med ett starkt kommersiellt driv som alltid strävar efter förbättring och ser nya möjligheter.

Du har ett stort nätverk och är nyfiken på trender inom branschen. Vi ser att du som söker har mångårig erfarenhet från branschen och relevant eftergymnasial utbildning. Idag arbetar du som framgångsrik ledare med ett starkt fokus på effektiv drift och försäljning. Du är en person som har kraften att lyfta och stärka ditt team. Tillsammans med oss kommer du leva efter Clarion Hotels vision: att öka livskvalitén för gäster och kollegor.

Välkommen med din ansökan.

Om Clarion Hotel Amaranten
Clarion Hotel Amaranten med sin spännande influens av 60-talet ligger i centrala Stockholm i omtyckta stadsdelen Kungsholmen. Hotellet har 461 rum, 8 konferenslokaler och en restaurang med bar som är väl uppskattad av lokalbor. Passionen & personligheten är stor på hotellet och såväl gäst- som medarbetarnöjdheten ligger på en hög nivå.

Clarion Hotel Amaranten är en del av Clarion Hotel, en nordisk hotellkedja med 27 hotell i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02