Annons

Hotelldirektör till vår pärla i Nyköping

Clarion Collection Hotel Kompaniet

“Vaktmästare, servitris, personalchef, receptionist, IT-nörd, problemlösare, psykolog, löneansvarig, nattis, konferensvärd, städare, ekonomiansvarig, revenue…ja, kärt barn har många namn, men hos oss kallas det Hotelldirektör.

Att vara hotelldirektör hos Clarion Collection liknar ingenting annat. I gengäld blir du medlem av en varm och generös familj med massor av support, kunskap och humor.

Om hotellet

Clarion Collection Hotel Kompaniet är vackert beläget i centrala Nyköping, precis bredvid Nyköpingsån. Stockholm Skavsta flygplats ligger 15 minuter bort med bil. Dessutom har du stadens attraktioner, som Nyköpingshus, Nyköpings Hamn, Rosvalla Eventcenter och nyöppnade Sörmlands Museum på behagligt avstånd.

Hotellet har en lång och spännande historia. Namnet är hämtat från tiden då Nordiska Kompaniet hade sin möbelverkstad i byggnaden. Från 1904 och sju decennier framåt tillverkades här några av världens lyxigaste möbler, med dåtidens kändisar, kejsare och kungar som kunder. Överallt i hotellet hittas tavlor, skisser och prover från tiden då det var möbelfabrik i byggnaden. Inredningen är modern och komfortabel, och uteserveringen har Nyköpings bästa läge.

Om dig

  • Du är modig och älskar att ta dig an utmaningar
  • Du fattar snabba och kloka beslut
  • Ditt fokus är på effektiv drift och försäljning
  • Du jobbar högt och lågt och hugger in där det behövs
  • Du är en stark ledare och älskar att se dina kollegor växa
  • Du har ett stort nätverk i Nyköping och gillar att ligga steget före.
  • Du är bäst på att driva hotell och älskar att tävla.
  • Att ligga på topp är en självklarhet för dig.

Vi erbjuder dig: En härlig arbetsmiljö på en inspirerande arbetsplats där ingen dag är den andre lik. Omringad av underbara kollegor bidrar du med din arbetsglädje och ser till att hotellet når fantastiska resultat. Vill du jobba i ett spännande företag med utvecklingsmöjligheter? Då har du kommit rätt.

För interna sökande på Nordic Choice Hotels kan söknaden skickas direkt till:

rebecca.wodajo@choice.se

Clarion Collection har 48 hotell och är en del av Nordic Choice Hotels – Nordens mest expansiva hotellkoncern med över 16 000 anställda och hotell på över 100 destinationer. Alla våra hotell är miljöcertifierade efter ISO 14001. 

Frågor? Kontakta Richard Svartvik, Driftsdirektör Sverige/Lettland för mer information. +46703 42 20 91 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02