Annons
Annons

Hotellreceptionist

Vadstena Klosterhotel

Vi söker dig som älskar att arbeta med service, och har flera års erfarenhet i hotell och restaurangbranschen. Du blir en av företagets nyckelpersoner, som både ansvarar för att hålla en hög servicenivå i receptionen och vara spindeln i nätet mellan hotellets olika avdelningar. Det är viktigt att varje medarbetare samarbetar och jobbar för en fantastisk gästupplevelse, och därför är det nödvändigt att du har erfarenhet av branschen sedan tidigare.

Du är stresstålig, lösningsorienterad och dedikerad till ditt arbete. Vi kräver en hög arbetsmoral och vill att du ger ett glatt och positivt intryck. Då vårt utbud är brett och skiftar mellan olika säsonger, är det viktigt att du är anpassningsbar, har initiativförmåga, och inte minst, att du arbetar för ett högt och jämnt kvalitetsmål oavsett vad du tar dig för. Flexibilitet och ödmjukhet är två egenskaper vi värdesätter högt, och det är viktigt för oss att du inte ser något hinder i att arbeta under kvällar & helger då vi har som mest beläggning.

Erfarenheter i hotellsystemet Hotsoft är meriterande, och vi ser helst att du har minst ett års vana av receptionsarbete. Goda språkkunskaper är ett krav, och du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Är du från restaurangbranschen, och vill sadla om till nya utmaningar kan detta också vara jobbet för dig. Vi lägger stor vikt vid din personlighet, och vidareutbildar gärna rätt person med relevanta erfarenheter från tidigare arbeten. Intervjuer sker löpande, och kommer tillsättas så snart vi hittat rätt medarbetare för oss.

Lön: Månadslön enligt överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare, heltid.
Körkort är ett krav för att söka denna tjänst.
Vi hjälper till med boende om behov finns.

Kontaktperson: Kim Trogen, Hotellchef
Skicka din ansökan med Personligt brev & Cv samt Minst två referenser från liknande arbete via epost till: kim@klosterhotel.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02