Annons
Annons

Hotellreceptionist

Eriksberg Hotel & Nature Reserve erbjuder möten och en unik helhetsupplevelse kring djur och natur samt logi och gastronomi.

På Eriksberg som är ett av norra Europas största vilthägn, finns en unik kombination av avskildhet och naturens närhet. På Eriksberg finns byggnader från fem århundraden som inrymmer bland annat moderna konferenslokaler, hotell av hög standard, restauranger, vinkällare och en ny gårdsbutik/entré.

Eriksberg Hotel & Nature Reserve behöver nu förstärkning i receptionen och söker dig som är serviceminded och van att hålla många bollar i luften, du tycker att det är roligt med nya utmaningar och har en hög kvalitetskänsla. Du har erfarenhet av hotellbranschen och kan arbeta i bokningssystem. Kan du Jupiter är det en extra merit.

Tjänsten är en fast anställning på 80-100 % med start omgående. Arbetstiden är varierande. Lön enligt avtal. Provanställning 6 månader. Du ska kunna svenska och engelska, flytande i tal- och skrift. Gärna även tyska. Du har körkort.

För frågor om tjänsten, kontakta hotellchef Anna-Maria Cioffi på telefon 073-367 90 51.

Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar din intresseanmälan så snart som möjligt till annamaria.cioffi@eriksberg.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02