Annons
Annons

In House Sales Manager med revenuekunskaper

Independent Hotel Group

Nu söker vi en In House Sales Manager med ansvar för Innesälj samt Revenue Management för Independent Hotel Group i Solna.
Du kommer att arbeta med våra varumärken Görvälns Slott samt Hufvudsta Gård Mat & Möten.

Som In House Sales Manager tar du emot förfrågningar, genomför behovsanalys och säljsamtal, skriver offerter. I din roll kommer du även att ansvara för din del av budgeten, vilket ställer krav på din förmåga att sätta egna mål, prognostisera och sälja. Du arbetar i vårt CRM-system Pipedrive och bokningssystemet Picasso. Du skall även förstå och kunna hantera kanaler för hotellbokningar och prissättning i dessa.

Du är kommersiellt driven, kan arbeta med processer och förstår struktur. Du har en god kommunikativ förmåga som visar sig i ditt sätt att knyta kontakter och skapa goda relationer med våra kunder samt internt. Du ser positivt på förändringar, är flexibel och har lätt att se lösningar, där andra ser problem. Vi ser att du är analytiskt lagd med en förståelse för revenue management samt en ständig nyfikenhet på siffror och resultat. Du har ett helhetsperspektiv och tänker strategiskt samtidigt som du förstår vikten av detaljer och att arbeta operativt.

För att lyckas som ledare hos oss behöver du dessutom vara prestigelös, ambitiös och dela Independent Hotel Groups värderingar.
Du är ansvarig för koncernens Yieldstrategi utifrån av ledningen uppsatta mål och strategier och skall löpande inventera och anpassa prissättningen för att maximera bruttovinster och nettoresultat. Du är ansvarig för bokningssystemet samt att utbilda bokning- och receptionspersonal samt övriga medarbetare i systemet.

Kvalifikationer
Vi tror att du är noggrann, flexibel, analytisk, har förmågan att prioritera och kan fatta snabba beslut. För att trivas hos oss gillar du ett högt tempo, engagerade kollegor och en nytänkande företagskultur. Du har praktisk och administrativ erfarenhet av bokning och receptionsarbete. Gärna i ledarposition. Du har arbetat med Revenue Management och har mycket goda kunskaper i Excel.
Du har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift samt kan presentera forecasts och ekonomiska analyser på ett litet annorlunda och lättförståeligt sätt.

Du sitter med i koncernledningsgruppen och rapporterar till Kommunikationschefen.
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 14 december 2017. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Du söker enkelt via vår karrärssida https://career.ihgab.se/
Välkommen att skicka din ansökan idag!

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02