Annons
Annons

Housekeeping Manager

Avalon Hotel

Kan du verka utan att alltid synas? Kan du skapa stor skillnad med små medel? Du vet att en resa oftast inte har hotellet som mål och att hela kroppen äter. Du vet att den som är liten och till för de få, alltid måste vara på tå för att vara och framstå som bättre och mer intressant. Du vet vad som skapar ett bra rykte. Du vet hur man skapar en upplevelse som talar till både hjärta och hjärna och öga och mage. Du vet varför gäster vill återvända. Det är du som står längst fram. Att vara bäst är inte nog. Att vara rätt är långt viktigare.

Avalon Hotel med sina 101 rum, två konferenslokaler, restaurang och bar samt pool på taket är valet för de som uppskattar en njutningsfull vistelse med mening. Våra gäster ges en Avalon-unik upplevelse baserad på avslappnad elegans och minnesvärda möten. I grunden finns vår osynliga service, byggd på improvisation, förberedelser och engagemang. Vårt erbjudande och vårt sätt att vara en ödmjuk uppstickare gör Avalon tongivande i Skandinavien. Vi skapar en ny standard i vår strävan att skapa ett meningsfullt bortaboende. Avalon Hotel är sedan 1 september 2015 en del av Nordic Hotels & Resorts.

Arbetsbeskrivning:
Vi söker en engagerad coach för vår housekeeping-avdelning.

Du är ansvarig för att en hög städkvalitet upprätthålls och kombineras med en lika hög effektivitet över hela hotellet. I tjänsten ingår personalansvar med schemaplanering och övriga arbetsledande uppgifter. Du ansvarar för avdelningens inköp och har en viktig roll i det förnyelsearbete som ständigt sker för att säkra gästens upplevelse och komfort. Du rapporterar till hotellchefen och ingår i hotellets driftsgrupp.

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av motsvarande befattning. Du är en tydlig och engagerad ledare och är bra på att motivera och stödja dina medarbetare. Ditt naturliga sätt att leda andra tillsammans med din drivkraft gör att du kommer lyckas med uppgiften. Tjänsten är en heltid och arbetstiden är i första hand förlagd till kontorstid, vardagar. Helgarbete kan dock förekomma vid behov. Lön och anställningsstart efter överenskommelse.

Låter det intressant? Vi välkomnar varmt alla ansökningar som innehåller personligt brev (vi vill lära känna Dig en smula), foto (så att vi känner igen Dig) samt CV (vi vill veta vad Du har gjort).

Ansökan kan endast göras via Nordic Choice Hotels rekryteringssida, https://jobb.choice.se/stillinger/housekeeping-manager?aguid=DB39F435B2D145F9839E2954179D9B1A&lng=sv

Ansökningar via e-post, brev eller över disk kommer ej att behandlas/besvaras! Eventuella frågor besvaras av Hotel Manager, Kamilla Grodzki, per e-post, kamilla.grodzki@avalonhotel.se
Se www.avalonhotel.se för mer information om hotellet.

All form av rekryteringshjälp undanbedes!

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02