Annons

Housekeeping Manager

AC by Marriott Stockholm Ulriksdal

AC by Marriott Stockholm Ulriksdal söker en Housekeeping Manager. Vi söker dig som är initiativrik, drivande, och vill skapa det lilla extra för våra gäster samt har en passion för städ.

Din arbetsplats är det första AC by Marriott hotellet i Sverige. Hotellet har 223 rum, fyra konferens rum, ett omfattande medlems-spa samt ett nära samarbete med Pontus Frithiof som driver mat och dryck verksamheten på hotellet.

Om rollen
Du ansvarar för alla delar av housekeeping på hotellet. Du kommer att vara en nyckelspelare tillsammans med teamet på plats för att ta hotellet till nästa nivå för att vara det självklara valet för gäster i Solna och Ulriksdal. Du kommer jobba med ett internationellt varumärke med stort fokus på kvalitet.

Om dig
Vi ser gärna att du har erfarenhet från 4-5 stjärniga hotell, gärna med erfarenhet av att jobba med en internationell kedja. Som person är du noga, driven och vill leverera det lilla extra och skapa gästupplevelser utöver det vanliga. Vi ser att du tycker om att ta eget ansvar och vara lösning orienterad. Vi tror att du idag har en junior roll på ett större hotell eller en likvärdig roll på ett lite mindre hotell.

Rollen rapporterar till Operations Manager på hotellet och är en tillsvidaretjänst. Ansökningarna kommer behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum.

Vi ser fram emot din ansökan som skickas till jobb@viinvest.com

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02