Annons
Annons

Housekeeping Manager

Gothia Towers

Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Ett fyrstjärnigt hotell med 1 200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden samt flera populära restauranger och barer med något för alla smaker. Här finns över 40 000 kvadratmeter upplevelseyta för fest, evenemang, show, konferens och kongress – allt under ett tak. Gothia Towers är en del av Svenska Mässan koncernen.

Vill du arbeta i en internationell miljö på Nordens största hotell? Som Housekeeping Manager blir du del av ett stort och engagerat gäng som tillsammans arbetar för att ge den bästa helhetsupplevelsen till våra gäster. Vår vision är att bli Europas mest attraktivaste mötesplats genom att erbjuda den bästa helhetsupplevelsen.

Du kommer att tillsammans med två andra Housekeeping Managers driva vår Housekeeping-avdelning med rumstäd inom Gothia Towers båda hotellkoncept. Du rapporterar direkt till Director of Housekeeping och ingår i ledningsgruppen för Housekeeping. Du ansvarar för att utveckla och planera verksamheten på lång sikt och säkerställer samtidigt att den dagliga driften fungerar optimalt med hjälp av ditt team.

Exempel på arbetsuppgifter är:
• Att säkerställa vår städkvalité och rumsstandard på våra rum och anslutande ytor
• Att löpande följa upp gästnöjdheten i vårt servicesystem Loopon
• Att arbeta proaktivt mot en planerad och optimerad städtakt som följer uppsatta mål
• Schemaoptimering tillsammans med vår Staffplanner som följer säsong och beläggningsprognoser
• Vara med aktivt att utveckla vårt städsystem Samfex
• Leda och fördela arbetet inom avdelningen och vara synlig ute i verksamheten
• Arbeta fram rutiner för avdelningen och ansvara för att dessa efterlevs
• Rekrytering, introduktion och utbildning av våra nyanställda är en stor del
• Löpande kontakt och ett nära samarbete med flera avdelningar inom företaget, såsom Receptionen, Guest relation, In-house Sales, Inköp och Lagret

Du har personalansvar för 25-30 fastanställda medarbetare samt extrapersonal. Arbetstiden kommer att vara schemalagd måndag-söndag, varierande tider, mest dagtid, men även kvällstid förekommer samt var tredje helg.

Vem vi söker

Vi söker dig som älskar hotell och service och som har flerårig erfarenhet från denna bransch, varav minst ett par år i en ledande roll med personal- och budgetansvar. Har du bakgrund inom Housekeeping är det meriterande.

Du är en tydlig och engagerad ledare och är bra på att motivera och stödja dina medarbetare att leverera service och städning med kvalitet i världsklass. Du har en unik förmåga att kombinera målmedvetenhet och driv med ett ödmjukt och inspirerande ledarskap och brinner för att utveckla verksamheter och individer.

I din roll kommer du att arbeta med nyckeltal och andra uppsatta mål som krav på din förmåga att prognostisera, planera och bemanna. Du skall ha mycket god kunskap och vana att arbeta i Officepaketet, med fokus på Excel, Windows och Powerpoint. Vi vill att du har ekonomikunskap med god förståelse om hur man jobbar mot en effektiv och kontrollerad drift inom avdelningen.

Ditt arbetssätt karaktäriseras av proaktivitet och struktur, samtidigt som du är flexibel och lösningsorienterad när det behövs. Du är en god kommunikatör och har lätt för att kommunicera och samarbeta med kollegor, gäster och kunder. Du är van att arbeta med och i flera olika system. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på både svenska och engelska.

Vad vi erbjuder

Du får vara med och skapa den mest attraktiva arbetsplatsen i Europa som lockar miljontals besökare varje år! Från hjärtat av Göteborg erbjuder vi allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Våra kärnvärden – engagemang, samarbete och mod – är grunden för vår verksamhet och genomsyrar allt vi gör både internt och externt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att maila Lillemor Bengtsson, Director OF Housekeeping, E-post: Lillemor.bengtsson@gothiatowers.com
Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan och Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Gothia Towers utsågs 2017 och 2018 i Visitas arbetsgivarundersökning till den mest attraktiva arbetsgivaren inom besöksnäringen i Västra Götaland. Inom Svenska Mässan och Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02