Annons
Annons

Housekeeping Manager

Radisson Collection Strand Hotel

Innästlad i Stockholms innerstad, på en vacker holme i Norrmalm, ligger Radisson Collection Strand Hotel, Stockholm, som strålar i en rikedom av kultur och historia. Med utsikt över huvudstadens livfulla vattenleder, representerar detta ikoniska hotell äkta skandinavisk state-of-the-art prakt- och konstlöshet.

Inom Radisson arbetar vi efter våra Foundations som är Lead, Think, Own, Collaborate och Deliver.
Vi är kollektivavtalsanslutna till HRF och Unionen.

HOUSEKEEPING MANAGER
Är du en naturligt detaljerad person med en inspirerande personlighet och en önskan att vara ledande inom en viktig del av ett femstjärnigt hotells gästupplevelse? Gillar du att göra room check, puffa kuddar till perfektion och putsa speglar glänsande? Då väntar rollen som Housekeeping Manager på vårt hotell på dig.

Din roll är att vara ledare för vårt Housekeeping team, du ansvarar för avdelningens strategiska mål, att glädja våra gäster, utveckla vår talanger i ditt team, driva verksamheten och leverera resultat.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02