Annons
Annons

Housekeeping Staffplanner

Gothia Towers

Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Här finns över 40 000 kvadratmeter yta för konferens, kongress, fest, evenemang och show. Vi har 1200 hotellrum och sviter, från prisvärd komfort till högsta internationella lyxklass. Våra populära barer och restauranger har något för alla smaker och tillfällen. Läs mer om oss på www.gothiatowers.com.

 

Vill du arbeta i en internationell miljö på Nordens största hotell? Som Staffplanner blir du del av ett stort och engagerat gäng som tillsammans arbetar för att ge den bästa helhetsupplevelsen till våra gäster.

Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid. Syftet med tjänsten är att verka för att optimera bemanning inom Housekeeping olika avdelningar såsom rum städ, restaurangstäd, mäss städ och allmänna ytor i huset tillsammans med våra Housekeeping Managers, som följer säsong och beläggningsprognoser. Arbetet ska drivas genom att du tar ett helhetsansvar som ger dig ett helhetsperspektiv, genom ett väl planerat och anpassat schema beroende på behov och vilken typ av dag det är. Att arbeta proaktivt mot en planerad städtakt som följer uppsatta mål. Ha en aktiv roll i semesterplanering, personalmöten, utbildningar och andra aktiviteter. Fungera som superuser i Quinyx och aktivt utveckla verktyget för ökad effektivitet inom personalplanering. Arbeta fram rutiner för avdelningen och ansvara för att dessa efterlevs. Du har löpande kontakt och ett nära samarbete med flera avdelningar inom företaget för att kunna bemanna på bästa optimala sätt. Arbetstiden kommer att vara schemalagd dagtid måndag-fredag. Du ingår i Housekeeping ledningsgrupp och rapporterar direkt till Director OF Housekeeping.

Vem vi söker Vi söker dig som älskar hotell och service och som har erfarenhet och kunskap från bemanningsplanering och schemaläggning. Du skall ha en analytisk och numerisk förmåga. Goda kunskaper i Office paketet och god datavana och att du känner dig bekväm att arbeta i olika datasystem. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på både svenska och engelska. God kunskap inom svensk arbetsrätt och kollektivavtal.

Du behöver vara strukturerad och väldigt noggrann med sinne för detaljer. Som person är du flexibel, serviceinriktad och hanterar stressiga situationer med ett glatt humör. Vi letar efter en person som kan skapa engagemang och delaktighet genom ett tydligt och inspirerande sätt att vara. Vi vill också att du är innovativ och kan se möjligheter till förbättringar och nya sätt att arbeta och utveckla vår verksamhet. Viktigt att du har en vilja och förmåga att samarbeta genom och tillsammans med andra människor.

Vad vi erbjuder Du får vara med och skapa den mest attraktiva arbetsplatsen i Europa som lockar miljontals besökare varje år. Från hjärtat av Göteborg erbjuder vi allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Gothia Towers utsågs 2017 av Visita till den mest attraktiva arbetsgivaren inom besöksnäringen i Västra Götaland. Inom Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Våra kärnvärden – engagemang, samarbete och mod – är grunden för vår verksamhet och genomsyrar allt vi gör både internt och externt.

Kontakt Har du frågor om tjänsten är du välkommen att maila Lillemor Bengtsson, Director OF Housekeeping

Epost: Lillemor.bengtsson@gothiatowers.com

Ansök via vår hemsida: www.gothiatowers.com, Lediga tjänster

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02