Annons

Hovmästare

Frösö Park Hotel

Vill du arbeta i Norra Europas mest kreativa och expansiva hotellkedja? Är du en person som tycker om utmaningar och strävar efter att vara unik? Vi är övertygade om att stor talang kan komma från var som helst. Vi är aldrig genomsnittliga – är du?

Välkommen till Östersund och Frösön, med 3 minuter till Åre/Östersund flygplats och en bedårande utsikt mot fjällvärlden kan du på Frösö Park Hotel mötas, äta, sova, träna, vila, njuta och jobba, året runt.

Vi rekryterar
För närvarande rekryterar vi en hovmästare till vår restaurang KAVA.

Restaurang KAVA är en 120-platsers livlig modern plats som serverar spännande mat med fokus på goda smaker och säsongens ingredienser. Vi önskar ge våra gäster tid att stanna upp, ta ett djupt andetag och bara njuta.
Vi söker dig som har uppmärksamhet på detaljer och har en drivkraft i att säkerställa att alla gäster blir sedda och får den minnesvärda servicen vi utlovar.

Du kommer i din roll att vara arbetsledare och vi vill därför att du skall ha erfarenhet från att leda och fördela arbete i ditt team. I arbetet ingår bl a schemaläggning, planering och genomförande av stora arrangemang tillsammans med restaurangchef. Du kommer att ansvara över upplärning och introduktion av ny personal. Som hovmästare är du också med i den ständigt pågående utveckling som sker inom F&B. Du som söker skall ha mycket god erfarenhet av à la carte-servering på restaurang samt god vana av bordsservering och matsalsarbete. Kunskaper i dryck är ett plus.

Du älskar naturligtvis mat, dryck och människor samt känner stolthet när du kan ge gästen ”det lilla extra”. Som person är du pigg, positiv och har en ambition och vilja att utveckla dig själv och ditt hantverk. Tidigare erfarenhet får arbete i hotellrestaurang samt yrkesutbildning inom restaurang anses mycket meriterande.

Är du den vi söker? Kontakta F&B Manager Magnus Draheim på magnus.draheim@frosoparkhotel.se.

Lön enligt avtal
Heltidanställning
Arbetstid primärt kvällar & helger
Körkort & bil är ett krav

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02