Annons

Hovmästare

Vadstena Klosterhotel

Sinnliga upplevelser är vår specialitet och nu behöver vi utöka vår personalstyrka med ytterligare en lysande stjärna som längtar efter att ge våra gäster en fantastisk upplevelse i Restaurant Munkklostret & vinkällaren anno 1384.

Som hovmästare hos oss är det du som har det yttersta ansvaret för vår service i restaurangen. Du välkomnar och leder gästerna genom kvällen, och vet att servering handlar om att få människor att trivas. Social kompetens, att bjuda på sig själv och förmågan att sätta gästen främst är viktiga egenskaper vi värdesätter hos dig som person. Du bör vara van vid ett högt tempo, duktig på problemlösning och är du utbildad sommelier är det ett självklar merit. 🍷

Om oss
Restaurant Munkklostret är en magiskt vacker restaurang vid Vätterns strand. Våra matsalar är inrymda i ett gammalt Munkkloster och den anrika medeltida miljön bjuder in till en gemytlig upplevelse med fantastisk mat & dryck. Våra gäster är hos oss för en avkopplande weekend, möts hos oss med företaget eller njuter av en god middag efter en dag i vårt Klosterspa. Med Vadstenas rika utbud av kultur, historia och naturupplevelser är vi en älskad plats att besöka för både pilgrimer & sybariter året om.

Tjänsten är en fast 100% tjänst med tillträde omgående.
Vi är anslutna till Visita och erbjuder en trygg och sjysst arbetsplats med bra villkor. En rad förmåner ingår i din anställning och kontinuerlig kompetensutveckling är viktigt för oss. Om du behöver hjälp med boende ordnar vi självklart det, Vadstena är en fantastisk stad att leva och bo i!

Är du nyfiken på tjänsten eller vill söka på en gång? Kontakta vår restaurangchef Aurore Milton. Restaurangchef@klosterhotel.se

Vi intervjuar lämpliga sökande löpande. Sista ansökningsdag 30/7 men vi anställer så snart vi hittar rätt person.

Läs mer om hotellet på vår hemsida: www.klosterhotel.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02